• 30 mei 2011
 • Sjoerd Spoelstra
 • Het is goud waard als je een beetje snel reageert. Als leraar bijvoorbeeld. Lik op stuk beleid is goed … maar beter is instante gratificatie monsieur cuisine recipes. In plaats van : jongens, hoe vaak hebben we nu al niet afgesproken dat we geen pétje in de klas zouden opzetten….gewoon héé heb je nou alweer last van je eczeem windows live mail for free? Werkt gewoon beter.

  Het is niet politiek correct en je moet een beetje uitkijken met tegen wie je het zegt. Maar het correcte model, waar je een diepserieus onderwijsleergesprek in gaat over schoolregels, waar die leerling misschien die dag toevallig geen zin in heeft, en die dan via de officiële kanalen via een coördinator bij een schoolleider eindigt, die ook wel andere dingen te doen heeft…is niet écht zo ideaal Download service pack 3 for windows 8.1.

  RekenAPKDus, om even de stap naar ict te maken: een snel 1-op-1tje werkt beter dan een trager een-op-tweeëndertigje br mediathek video. Vorige week nog leuk met een klas rekenapk gedaan. Een echte aanrader voor elke docent waar leerlingen een beetje moeten kunnen rekenen snipping tool downloaden gratis. Je kunt van tevoren leerlingenlijstjes met mailadressen aanleveren, maar je kunt ook zó beginnen. Free RiceEenvoudig sommetje in beeld, snel beslissen, als je er 20 goed hebt kun je door naar een hoger level microsoft games. Freerice is ook zoiets maar dan om je engelse woordenschat te vergroten.

  Simpel en doeltreffend app zum filmeen android. En tempo. Voor dit soort dingen werkt een SOtje gewoon slecht. De beloning komt veel te laat. Of straf. Die politieke correctheid die we in het onderwijs vaak nastreven ziet iets over het hoofd als het over de opvoeding van pubers gaat aus instagram videos herunterladen.

  Eergisteren is ouwe koek en overmorgen is een heel andere wereld.

  Sjoerd Spoelstra

  Sjoerd Spoelstra, natuurkunde-docent / ICT-coördinator op het Coenecoop College. Daarnaast is hij al geruime tijd zelfstandig adviseur op het gebied van Onderwijs en ICT en bestuurslid van docentenvakvereniging i&i.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75