• 16 juni 2016
 • Zenbo, je slimme kleine vriend
  Ditmaal een blik in de (nabije) toekomst. Asus heeft de komst van Zenbo aangekondigd.  Zenbo is een rijdende robot, die kan horen, zien en praten (hopen dat zwijgen ook tot de opties behoort …), verbinding kan maken met andere devices in huis, kan leren en zelfs emoties toont herunterladen.

  Gebruikstoepassingen liggen o.a. in spelletjes doen met kinderen, het in de gaten houden van ouderen; zo kan Zenbo waarschuwen wanneer een oudere gevallen is, het geven van agendaherinneringen, het voorlezen van recepten in de keuken frutiger fonten.

  Asus heeft app-ontwikkelaars opgeroepen om apps voor Zenbo te ontwikkelen. We hopen natuurlijk dat er veel educatieve apps zullen verschijnen, zodat Zenbo ook in de klas te gebruiken zal zijn geocaching app herunterladen. Een handige assistent die de tafels nog eens oefent met een groepje kinderen……

  Een prijs heeft Asus al genoemd: $ 599,==! Of Zenbo ook in Nederland leverbaar zal zijn en of hij (of zij???) dan ook Nederlands zal spreken is nog niet bekend. deutschrap herunterladen.

  photoDeze rubriek wordt verzorgd door
  Leendert-Jan van Splunter van ictLESKISTEN

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75