• 3 december 2009
 • Aad van der Drift
 • Media-convert

  Soms leveren leerlingen vreemde bestanden in die niet door de standaard software worden herkent download posterazor. Zo schrijven leerlingen zelfs m.b.v. hun mobieltje een prachtig gedicht en willen zulks inleveren. Soms is het een knap probleem om die tekst(en) te ontrafelen Download pdf for free. De site van Media-convert kan moeiteloos allerlei soorten bestanden omzetten anno 1602 windows 7 download for free.

  Media Convert

  Soms leveren leerlingen vreemde bestanden in die niet door de standaard software worden herkent peppa wutz folgen herunterladen. Zo schrijven leerlingen zelfs met behulp van hun mobieltje een prachtig gedicht en willen zulks inleveren, in voorkomende gevallen is het een knap probleem om die tekst te ontrafelen einfaches fotobearbeitungsprogramm kostenlos downloaden. Met behulp van de website van Media-convert worden zonder veel moeite allerlei (+bizarre) soorten bestanden omgezet word 2010 gratis herunterladen.

  Mij is een geval bekend van een prachtig filmpje, dat gemaakt was met een telefoon, waarbij de leerling het eindproduct naar de docent stuurde, die vervolgens met dit 3GP-bestand niet uit de voeten kon fortnite downloaden. Terugsturen kan, maar verdienen creatieve werkstukken geen creatieve oplossingen? De website Media-convert.com biedt zo’n oplossing download facebook pages. Wie de site bezoekt zal schrikken van de grote drukte. (Er wordt aangeboden (AVS video-convertor) te downloaden, dat is niet nodig). De site kreeg overigens in 2006 de Webuser Award Download mp3directcut.

  Media-convert.com komt niet uit eigen land, zoals een paar kromme zinnen doen vermoeden. Zomaar de software downloaden is dan ook niet echt aanbevolen herunterladen. De converter zet moeiteloos vele soorten bestanden om … ik tel er meer dan honderd. Zo maar een greep:

  text, html, xhtml, microsoft word, rtf, pdf, ps, open office, star writer, pocket word, word perfect, csv, dbase, microsoft excel, pocket excel, lotus 123, quattro pro, star calc, open office spreadsheet mathml, star math, open office math microsoft powerpoint, star impress, open office presentation, 3g2, 3gp, amv, asf, avi, dpg, 7z, bz2, bza, cab, gz, lha, lzh, rar, tar, tgz, avs, bmp, cin, dcx, dib, dpx, fits, gif, ico, jfif, jif, jpe, jpeg, jpg, miff, otb, p7, palm, pam,, pcd, pcds, pcl, pcx, pgm, pict, png, pnm, ppm, psd enz..

  Hoe converteert u een bestand?

  Werking

  1. ga naar media-convert.com
  2. klik op bladeren en selecteer het om te zetten bestand
  3. klik onder de advertentie op het gewenste outputformaat
  4. geef onder instellingen de nieuwe naam van het bestand
  5. in principe kunt u meer instellen maar dat hoeft niet
  6. klik op OK en wacht tot de gegevensverwerking klaar is
  7. een download bestandje wordt hierna weergegeven.
  8. Kies de voor u meest prettige optie uit.

  Het is nu mogelijk om het geconverteerde bestand op meerdere manieren op te slaan. Allereerst als geconverteerd bestand, maar er is ook een ingepakte versie (zip) mogelijk, daarvoor wordt er een link naar dat bestandje gegeven. Wie het bestand voor een ander converteert kan dat doormailen, de link is slechts één dag geldig, maar eenvoudig tot honderdtwintig dagen te verlengen.

  Misschien nog wel het meest bijzondere is de optie om het bestand via een telefoon te uploaden. De link en bijhorende code staan na conversie vermeld, met de telefoon kan er nu heen gewapt worden. Media-convert is een eenvoudige tool die aan heel veel bestanden knutselt. De meest vreemde omzettingen zijn er mogelijk, de overload aan reclames moet u daarom maar voor lief nemen.

  Aad van der Drift

  Aad van der Drift

  Aad is ict-coördinator (Zernike College) en verantwoordelijk voor schoolwebsite. Hij adviseert ook scholen over op- en uitbouw van websites en is actief lid van docentenvakvereniging i&i. Zie vddrift.com.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75