• 7 december 2009
 • Aad van der Drift
 • Office Live Workspace (OLW)

  Het is nog maar een beta, maar de nieuwe manier van werken met online office tools is erg hoopvol voor de toekomst. Office Live Workspace (OLW) is meer dan een soort harde schijf op internet horse games for free. Het is een online werkplek waarmee je altijd en overal bij je bestanden kunt komen. Slechts een pc met een internetaansluiting is nodig.

  . Office Live WorkspaceHet is nog maar een beta, maar de nieuwe manier van werken met online office tools is erg hoopvol voor de toekomst Download final fantasy for pc for free. Office Live Workspace (OLW) is meer dan een soort harde schijf op internet. Het is een online werkplek waarmee je altijd en overal bij je bestanden kunt komen.

  Een pc met een internetaansluiting is het enige nodige solitaire card game for free. Opgeslagen Word-, Excel-, PowerPoint- en PDF-documenten zijn allereerst in de browser te openen om ze daar te bekijken. Als de bijbehorende Office-programma’s zijn geïnstalleerd, zijn documenten vanuit OLW direct te laden en te bewerken. OLW heeft de toekomst van online werken onder handbereik.

  INLOGGEN
  Wie een MSN of Live adres heeft, heeft het makkelijk excel kostenlos deutsch windows 10. Als aangemeld LIVE gebruiker (al is het maar voor een hotmail of live account) is opnieuw aanmelden niet noodzakelijk. Wie dat niet heeft en toch gebruik wil maken van Office Live Workspace zal zich moeten aanmelden. Het is niet nodig een mailadres van live daarbij te gebruiken, je oude vertrouwde adres is ook in te zetten. Er zitten geen kosten aan de aanmelding, OLW is voor iedereen gratis how can I videos from the library.

  WERKRUIMTE
  Met een eenvoudige klik op Nieuwe werkruimte maak je een werkruimte aan. Daarvan zijn er diversen gedefinieerd, zoals een werkruimte voor college, essay, gebeurtenis of huishouden. Iedere gedefinieerde werkruimte bevat een stel handige lege documenten zodat je niet iets vergeet als een werkruimte als portfolio wordt ingezet ebook aus kindle cloud reader herunterladen. Groot voordeel van Office Live Workspace is dat deze in staat is bijna alle gangbare formaten te gebruiken. Wel is er een beperking in de omvang van bestanden (maximaal 25 mb per document). Er is een totale ruimte van 5 gb voor documenten in OLW. Met Skydrive en Outlook live is dat samen 40 GB gratis opslag.

  DELEN
   

  Wie eenmaal gebruik maakt van OLW kan meer met deze opslag doen epic games herunterladen fortnite. Het is mogelijk om bestanden te delen met andere personen die de functie van editor of viewer heeft. Het is mogelijk om met maar liefst 100 uitgekozen personen de bestanden te delen, maar helaas is het (nog) niet mogelijk samen online te werken.

  WERKEN
  Documenten zijn via de webbrowser of Office op te starten onenote aus sharepoint herunterladen. Om via Office te werken is een speciale plugin te downloaden. Deze plugin is gratis. Wie een bestand openbaar wil maken kan een directe link creëren naar het bestand. Handig, want zo kun je makkelijk een groot bestand aan anderen beschikbaar stellen sims kostenlos downloaden pc.

  CONCLUSIE
  Microsoft Office Live Workspace is redelijk gebruiksvriendelijk en heeft veel mogelijkheden, die in de toekomst almaar verder zullen toenemen. Office-documenten delen kan haast niet eenvoudiger. Ook kun je je virtuele werkplek gebruiken als additionele back-up voor belangrijke documenten. Voor het onderwijs is de optie Delen en Publieke Beschikbaar Stellen erg aantrekkelijk guten morgen bilder herunterladen. OLW is nog in Beta, dus wie vertrouwelijke documenten wil plaatsen kan nog beter even wachten; voor alle anderen beveel ik een kijkje bij OLW graag aan.

  LINKS

   

  Aad van der Drift

  Aad van der Drift

  Aad is ict-coördinator (Zernike College) en verantwoordelijk voor schoolwebsite. Hij adviseert ook scholen over op- en uitbouw van websites en is actief lid van docentenvakvereniging i&i. Zie vddrift.com.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75