• 2 juli 2010
 • Aad van der Drift
 • WallwisherDe internetapplicatie WallWisher maakt het mogelijk gedachten te bundelen Download dj samples for free. Samenwerken met gele Post-it, daar lijkt het sterk op. Wallwisher is een online Post-it maker. Heel leuk bijvoorbeeld om huiswerk voor leerlingen op weer te geven, gedachten te ordenen of projecten te regelen Download wtk 3 for free. Ook kun je met dit programma gemakkelijk op een digibord werken.

  Leerlingen kunnen een Post-it met ideen of onderwerpen over thema’s of lesinhoud inkomen slither.io download. Het is online, dus thuies kan er daarna nog eens naar gekeken worden. De Post-its kunnen bestaan uit plaatjes, muziek, video of tekst. Met Wallwisher kun je bijna direct aan de slag. Ga naar de website en je kunt zelfs zonder inlog aan de slag.

  Wallwisher

  1. Je kunt een nieuw account maken met inloggegevens, maar het is ook mogelijk om hiervoor je Google account te gebruiken
  2. Klik daarna op build a wall en maak een Wall aan.
  3. Het is mogelijk meerdere Walls te maken (bijvoorbeeld per klas één). Vul wel alle gegevens per Wall in.
  4. Je bepaalt zelf wie wat mag zien.
  5. Achtergrond plaatje en titel moet je invullen.
  6. Klik op Done en de Wall staat gereed.
  7. Om Notes toe te voegen hoef je alleen maar te klikken in het dan nog lege veld.

  Het is ook nog eens mogelijk meerdere Walls te maken. In een soort Homepage kun je telkens de gewenste Walls opvragen. Als de Wall klaar is kun je er op eenvoudig wijze in werken. Klik op de Wall pagina en voeg toe. Gelukkig is het geheel ook beveiligd, alleen de eigenaar bepaalt wie wat definitief in de Wall zet. Deze online software is deelbaar met ruim 280 andere sociale software. (in elk geval met Twitter, Hyves en Facebook) De makers zijn niet geheel van humor gespeend. Lees dit bericht om alle info op luchtige wijze door te nemen.

  Aad van der Drift

  Aad van der Drift

  Aad is ict-coördinator (Zernike College) en verantwoordelijk voor schoolwebsite. Hij adviseert ook scholen over op- en uitbouw van websites en is actief lid van docentenvakvereniging i&i. Zie vddrift.com.
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75