• 28 september 2015
 • (persbericht) Het Kadaster lanceerde tijdens de Esri GIS Conferentie op 24 september 2015 de website Topotijdreis.nl, een website die 200 jaar topografie ontsluit Download cyberlink photodirector for free. Ulrike Schild, hoofd afdeling Geo-Informatie van het Kadaster en Vincent van Altena, sr. GIS-specialist bij het Kadaster presenteerden de Topotijdreis onder het mom ‘Wie jarig is, trakteert’ samsung galaxy s6 edge apps.
  De Nederlandse overheid maakt al sinds 1815 onafgebroken topografische kaarten en het Kadaster viert dit jubileum.

  200 jaar Nederland in kaart
  Op 18 februari 1815 werd het Topographisch Bureau opgericht design bewerbungsvorlagen kostenlos downloaden. Sinds die tijd wordt Nederland officieel en onafgebroken in kaart gebracht. Bijvoorbeeld de ligging van wegen, water, bebouwing en landbouwgrond. In 2004 werd de dienst onderdeel van het Kadaster boinc herunterladen. Dit jubileumjaar wordt door het Kadaster gevierd met onder meer de website topotijdreis.nl en een speciale atlas.

  tijdreis

  Tijdreis
  Op topotijdreis.nl kan iedereen eenvoudig bekijken hoe een bepaald stukje Nederland er 50, 100 of zelfs 200 jaar geleden uitzag my route app downloaden. Door de kaarten van de verschillende jaren te vergelijken is meteen duidelijk hoe Nederland zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. Zo zijn inpoldering en verstedelijking duidelijk gevisualiseerd download the spreadsheet for free.

  Kaarten als services beschikbaar
  Esri Nederland heeft in opdracht van het Kadaster de kaarten vanaf 1815 beschikbaar gesteld via topotijdreis.nl icloud mehrere bilder herunterladen. Naast de website is er nog een extra cadeau voor ArcGIS-gebruikers. Alle kaarten zijn vanaf nu beschikbaar als services in de Levende Atlas van het ArcGIS-platform steuererklärung 2018 formulare herunterladen.

  Nog completer
  Joris Bak, content lead bij Esri Nederland, is blij met de toevoeging van de historische kaarten aan de Levende Atlas van ArcGIS: “Samen met organisaties over de hele wereld delen we een uitgebreide set aan content in de Levende Atlas filme und serien downloaden illegal. Het Kadaster was de eerste organisatie die jaren geleden de actuele topografische gegevens (BRT – TOP10NL) beschikbaar maakte voor opname in de topografische basiskaart gratis skypeen voor windows 7. Dat aanbod van topografische kaarten wordt nu gecomplementeerd met nog eens 200 jaar aan historische kaarten.”


  Over Esri
  Esri is leverancier van het meest gebruikte Geografisch Informatie Systeem: ArcGIS. Graag inspireren wij organisaties met een geografische benadering van informatie. Vanuit onze nauwe betrokkenheid bieden wij GIS-oplossingen die bijdragen aan betere besluitvorming, advies en communicatie. Het gebruik van geografische informatie leidt tot een andere kijk op de wereld.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75