• 16 november 1999
 • Binnengekomen PERSBERICHT

  Studiehuis in Actie

  Deelnemers aan het mondiale internetproject “This is our Time” vieren op 19 en 20 november “Het Internationale Jaar van de Ouderen” corona datenspende herunterladen. Tegelijkertijd is er wereldwijde aandacht voor “De rechten van het kind”, die op 20 november precies 10 jaar geleden door de VN zijn opgesteld. Een van de hoogtepunten is de streaming video, waarbij Nederlandse studiehuis activiteiten wereldwijd live zichtbaar zijn via de Time home page http://www.aspnet.org/time facebook videos herunterladen.
  De officiële start van het Time Project is om 01.00 uur Nederlandse tijd.

  Lesmarathon
  Wereldwijd zetten Time scholen locale activiteiten op rond het thema “Jong en Oud” herunterladen. Een viertal Nederlandse scholen als invulling van het onlangs ingevoerde “Studiehuis”. Zo leren leerlingen in o.a. Heerlen en Goes op praktische wijze alles over de techniek en toepassing van Internet en videoconferencing als onderdeel van het nieuwe vak Informatica lieder von youtube herunterladen auf handy. Spreekvaardigheid Engels en presentatietechnieken worden in de praktijk gebracht in voorbereidingen op en deelname aan videoconferenties over “Rechten van het kind” met partnerscholen in o.a Download sims for free. de VS, Canada, Noord Ierland, Indonesië, Chili, Slovenië, Zweden en Peru. In de nachtelijke uren nemen leerlingen deel aan het interactieve spel Unite the Nations en het digitale discussieplatform Classroom twinning truck spiele herunterladen. Overdag werken leerlingen samen met oudere kunstenaars aan een 10 meter hoge verticale tijdslijn, sporten voor een goed doel in India/Ladakh en verkopen zelfgemaakte klokken op de culturele markt online videos downloaden mac.

  Wereldwijd contact
  “This is our Time” wordt voor de vierde maal georganiseerd. Time is bedacht en wordt uitgevoerd door SMC-Telematica (Heerlen) in samenwerking met Fontys Hogescholen en geldt dit jaar als DE Nederlandse bijdrage van OC&W aan de Europese Netdagen google chrome herunterladen pc. Time wordt in de uitvoering gesteund door regionale “steunpunten” in Ghana, India, Chili, Rusland, Canada, Zweden en Indonesië.
  De maar liefst 203 deelnemende scholen en organisaties, verspreid over 62 landen, bieden jongeren de gelegenheid om gedurende 24 uur met elkaar te communiceren en deel te nemen aan de onderwijsactiviteiten channel d.
  Naar schatting 20 miljoen mensen wereldwijd zullen op die dag op een of andere manier met dit Heerlense project in contact komen.

  Multimedia
  De talloze verbindingen worden tot stand gebracht middels moderne communicatiemiddelen zoals Internet, e-mail en videoconferenties herunterladen. Met name het streaming video zal voor velen een heuse ontdekkingsreis zijn. Deelnemers en andere geïnteresseerden kunnen zich op de hoogte stellen van actueel nieuws en live meekijken bij de activiteiten op Sintermeerten via de Time website.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75