• 19 juni 2002
  • De uitrol van het zogeheten Kennisnet is afgerond. Bijna elfduizend scholen in het basis- en voortgezet onderwijs zijn nu met het netwerk verbonden whatsapp bilder gehen nicht zu downloaden.

    De basisschool De Wiekslag in Bleiswijk was de laatste school die op Kennisnet is aangesloten. “Nu de feitelijke aansluiting is gerealiseerd, kunnen we al onze aandacht richten op de kwaliteit van de dienstverlening”, aldus minister Hermans van Onderwijs tegenover het Anp outlander musik kostenlos downloaden.

    De uitrol van Kennisnet is over een periode van twee jaar tot stand gebracht door nl.tree, het samenwerkingsverband van kabelbedrijven. Bijna twee miljoen scholieren hebben nu toegang, de meeste via de kabel en een kleiner aantal via de satelliet von youtube herunterladen auf iphone.

    Kennisnet wordt dagelijks door ongeveer vijftigduizend leerlingen bezocht. Ze raadplegen voor verschillende leerterreinen gemiddeld ongeveer tien pagina’s amazon prime borrowed movies. Het ministerie verstrekt voor de aansluiting van alle scholen op Kennisnet en voor het gebruik van het netwerk 180 miljoen euro. Scholen betalen voor de aansluiting en het gebruik van Kennisnet circa tien euro per leerling per jaar Read books.

    Bron: Computable

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75