• 3 mei 2016
 • Binnengekomen PersberichtAdaptieve trainer JUMP genomineerd voor de Dutch Interactive Award

  De grammatica trainer Engels ‘JUMP’ is onlangs genomineerd in de categorie Tools bij de Dutch Interactive Awards openoffice calc herunterladen. Uit bijna 300 inzendingen uit diverse branches en diverse markten, is JUMP van Uitgeverij Malmberg als één van de genomineerden gekozen Games apps.

  JUMP is een volledig adaptief product, gebaseerd op de unieke én bewezen Knewton technologie Download ls15 dlc for free. Het is een digitaal leersysteem dat zichzelf aanpast aan de vaardigheden, kennis en tempo van de leerling. De winnaars van de Dutch Interactive Awards worden op 26 mei bekend gemaakt in de Beurs van Berlage adventskalender zum herunterladen.

  JUMP biedt leerlingen een persoonlijke leerroute die leerlingen daadwerkelijk laat onthouden wat ze leren, zodat ze de opgedane kennis later ook kunnen toepassen in een andere context iphoto. Docenten zien direct in een dashboard welke onderwerpen leerlingen lastig vinden en waar in de les extra aandacht aan moet worden besteed. Docenten zien ook de voortgang per leerling en klas en kunnen de leerlingbegeleiding en hun lessen hierop afstemmen download amazon playlist for free. De grammatica trainer JUMP kan zowel thuis als in de klas gebruikt worden.

  JUMP is ontwikkeld door Uitgeverij Malmberg i.s.m. digital design bureau Resoluut download zuma for free.

   

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75