• 23 februari 2000
 • Binnengekomen bericht:
  —————————————-

  Geachte heer/mevrouw,

  Wij zijn studenten van de Hogeschool van Amsterdam en op dit moment zijn wij bezig met ons afstudeerproject download apps apple tv. Wij onderzoeken de mogelijkheden voor het creëren van een digitaal jongerencentrum. Het doel van dit jongerencentrum is om jongeren educatief, informatief en recreatief te ondersteunen door middel van het internet lernwerkstatt 4 free of charge. Hiervoor hebben wij informatie nodig van verschillende scholieren.

  Wij denken dat scholen zelf veel baat zouden hebben bij ons onderzoek. Wij willen ons namelijk vooral richten op de educatieve bijdrage die het internet kan leveren aan de ontwikkeling van de huidige en toekomstige scholier rambo 5 kostenlos downloaden.

  Uiteraard zijn onderzoeksgegevens na afloop voor u beschikbaar. Voor het onderzoek is een vragenlijst samengesteld in de vorm van een webpagina pubg mobile herunterladen pc. Het is de bedoeling dat de scholieren onze webpagina bezoeken en de vragenlijst beantwoorden. Het geheel zal niet meer dan twee minuten duren.

  Er zijn een aantal manieren om u scholieren op de hoogte te stellen van dit onderzoek en de daarbij behorende internetlink:


  • Indien u scholieren in het bezit zijn van een e-mail adres kunt u ze via deze weg informeren download app language memos.
  • U kunt in de lessen ICT de scholieren vragen naar onze webpagina te gaan en de vragenlijst in te vullen.
  • Wij kunnen u een poster mailen met het verzoek deze in de computerlokalen op te hangen videos from 7tv.
  • U kunt aandacht besteden in de schoolkrant.
  • Mocht u zelf andere manieren hebben de scholieren te informeren dan bent u daar natuurlijk geheel vrij in microsoft hintergrundbilder herunterladen.

  In verband met de technische mogelijkheden is het van belang dat wij op de hoogte zijn van de mate van deelname. Dit inzake onze beperkte geheugencapaciteit op onze server download steinberg cubase for free.

  Wij verzoeken u vriendelijk zo spoedig mogelijk u eventuele deelname te bevestigen.

  Alvast bedankt voor u medewerking.

  Vriendelijke groeten,
  De projectgroep (agootec@planet.nl)
  Ferdi Chantre
  Pieter Leek
  Mark Laurentius
  Lisa Veldkamp

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75