• 11 mei 2016
 • Apple heeft zes lespakketten voor scholieren uitgebracht over natuurbescherming (waarvan drie ook in het Nederlands zijn vertaald) windows live mail for free. Interessant voor docenten die met de klas erop uit willen trekken?

  Het gaat om de volgende lessen:

  Life on Earth
  Alle Nederlandstalige lessen zijn hier te vinden Download service pack 3 for windows 8.1. In de Engelstalige variant staan lessen over klimaatverandering, essentiële soorten en lokale ecosystemen br mediathek video.

  In de lespakketten krijgen scholieren en studenten bijv. de opdracht om een verlaten leefgebied te onderzoeken, onder begeleiding van natuurgidsen of met hulp van Natuurmonumenten snipping tool downloaden gratis. Je kunt bijvoorbeeld een tijdlijn maken met de app RWT Timeline of een leefgebied schetsen met de app SketchBook Express microsoft games.

  De lespakketten zijn gemaakt i.s.m. met de E.O. Wilson Biodiversity Foundation gemaakt app zum filmeen android. Apple verwijst in de lespakketten naar het (gratis) interactieve boek Life on Earth van E.O aus instagram videos herunterladen. Wilson,

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75