• 21 juli 2001
  • In augustus organiseert Technopolis tweemaal een vijfdaagse Lego-Mindstormsworkshop voor jongeren uit het eerste of tweede jaar secundair onderwijs amazon prime borrowed movies.

    Vanaf nul!

    Vijf dagen lang (vier halve en één volledige) leren de jongeren onder begeleiding van een edutainer ontwerpen, construeren, denken en programmeren met Lego Mindstorms Read books. Ervaring met Lego Mindstorms of voorkennis zijn niet vereist. De worshop start vanaf nul.

    Gratis bezoek Technopolis en sessie EXPERION®

    Van maandag tot en met donderdag vinden de sessies plaats tussen 10 en 12.30 uur from bs.to. Deelnemers aan de Mindstormskampen mogen de rest van de namiddag echter gratis verder experimenteren in de tentoonstellingsruimte van Technopolis. Bovendien kunnen ze op woensdagnamiddag gratis deelnemen aan een spannende sessie in de wetenschapstruck EXPERION® download kpop song.

    Wedstrijd

    De laatste dag organiseert Technopolis een wedstrijd onder de deelnemers : ieder werkt aan een origineel en persoonlijk ontwerp waarmee hij/zij in de namiddag meedingt naar geschenkbons ter waarde van 1000, 500 en 250 frank musik auf mac downloaden. Om 16u30 worden de prijzen uitgereikt.

    Leuk en leerrijk

    De Mindstormskampen zijn niet alleen leuk, ze zijn ook leerrijk. Bovendien sluiten ze perfect aan bij de eindtermen van het vak Technologische Opvoeding dictionary german english. Een supertoffe vakantiebezigheid, zeg maar.

    Praktisch

    De vijfdaagse Mindstorms-workshops worden deze zomer tweemaal ingericht:
    van 20 tot en met 24 augustus en
    van 27 tot en met 31 augustus follow netflix app.

    Per workshop kunnen 24 deelnemers inschrijven. Indien het minimum aantal deelnemers niet wordt bereikt, worden de twee workshops samengevoegd en vindt de workshop enkel plaats tijdens de tweede week video van facebook ipad. De kostprijs voor een hele week “mindstormen” bedraagt slechts 2.750 frank (sessies, gebruik materiaal, toegang Technopolis, deelname EXPERION®-sessie, drankjes en warme maaltijd op vrijdag inbegrepen) windows 10 herstel usb downloaden.

    Voor meer info en reservatie:
    tel. 015-34 20 00
    fax. 015-34 20 01

     

    Mail Technopolis frohe ostern wünsche bilder kostenlos herunterladen.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75