• 21 november 1999
 • Ook over het gedrag van jonge Belgische surfers is wat meer bekend; volgens het “Belgian Youth On Line” rapport van Insites surfen 475.000 jongeren (-25j) geregeld op het Internet, waarbij vooral de jongste groep (6 tot 12jaar) verdubbelde talking tom app for free. Muziek downloaden is razend populair -in de tienergroep haalt 70 % regelmatig MP3-bestanden binnen.
  MP3.com is de favoriete vindplaats, gevolgd door de website van radio Donna netflix films op je laptop. E-mailen is een andere favoriete bezigheid, net als een praatje slaan met ICQ of Yahoo Messenger.
  Ook in België gaat dat ten koste van traditioneel lezen (43% leest minder boeken) en tv-kijken (50% van de 18-24 jarigen) maar helaas ook ten koste van het schoolwerk alben aus icloud herunterladen.
  De nieuwe generatie is alvast vertrouwd met e-commerce:
  van de jongeren boven 15 heeft 1 op 5 al iets online gekocht, terwijl 41% iets in een ‘echte’ winkel aankocht na het product online bestudeerd te hebben kostenlose spiele herunterladen für tablet. Bij de jongeren boven 18 heeft meer dan de helft al een aankoop via het Internet gedaan. Cd’s, boeken en software zijn ook hier de favorieten, met Proxis als aankooppunt flash player chrome herunterladen. De ouderlijke begeleiding van de jonge surfers geschiedt meer door samen met zoon- en dochterlief online te gaan dan door het gebruik van blokkeringssoftware: slechts 10% van de ouders van 6-18 jarigen gebruikt dergelijke software photofiltre studio x downloaden nederlands. Belgische ouders zijn trouwens meer bezorgd over de hoge telefoonrekening dan over het feit dat hun kind met vreemden in contact komt via chatboxen.

  Bron: SchoolNET

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75