• 18 oktober 2017
 • De Beverwedstrijd is een gratis informaticawedstrijd voor alle leerlingen uit groep 5, 6, 7 & 8 van de basisschool en klas 1 t/m 6 van het VO herunterladen. De wedstrijd is ontwikkeld om leerlingen kennis te laten maken met informatica. Misschien ontdekken ze wel dat ze er talent voor hebben!

  Deelnemers krijgen verschillende vragen die te maken hebben met informatica, algoritmen, structuren, informatieverwerking, logica, puzzels en toepassingen why you can't download pictures from whatsapp. Pittige onderwerpen, maar je hebt geen voorkennis nodig. De opgaven zijn zó gemaakt dat iedereen ze met logisch en goed nadenken kan oplossen. De vraag is of je dit binnen de gegeven tijd lukt…

  De opzet
  Leerlingen van ongeveer 500 verschillende scholen maken tijdens de Beverweek 15 opgaven en krijgen hier 40 minuten de tijd voor herunterladen. De wedstrijd bestaat uit 5 gemakkelijke, 5 iets moeilijkere en 5 ingewikkelde vragen. Om het voor iedereen uitdagend te maken, zijn er vijf verschillende leeftijdsgroepen met elk een eigen wedstrijd windows 10 apps herunterladen.

  De eerste ronde is van 8 tot 17 november,
  maar coördinatoren kunnen zich nu alvast inschrijven download videos with safari youtube videos.

   

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75