• 29 november 2003
 • KPN

  Nieuwsbericht van KPN aan scholen:

   

  Zoals u weet heeft de rechter op 12 november jl herunterladen. in een kort geding onverwacht aangegeven niet akkoord te gaan met het gratis breedband internetaanbod van KPN aan scholen. Naar aanleiding van deze uitspraak zou KPN deze week naar buiten komen met een alternatief aanbod, gebaseerd op speciale onderwijstarieven skype.de herunterladen. KPN heeft dit aanbod gereed, maar tot onze spijt kunnen wij het op dit moment nog niet bekendmaken.
  Wat is er aan de hand Download desktop backgrounds for free? Juridische experts hebben na uitgebreide analyse vastgesteld dat de uitspraak van de rechter voor meerdere interpretaties vatbaar is. Blijkt ons betaalde aanbod niet te passen binnen de uitspraak dan riskeert KPN een boete die kan oplopen tot 30 miljoen euro tahuna tool karten herunterladen. Omdat een dergelijk financieel risico voor KPN onaanvaardbaar is, is het noodzakelijk dat de rechter het nieuwe aanbod toetst. De verwachting is dat de uitspraak van dit zogenaamde executiegeschil over enkele weken bekend wordt star wars the force unleashed free pc.
  Intussen speelt ook de hoger beroepsprocedure die KPN bij het Hof heeft aangespannen tegen het verbod van het gratis aanbod download disney plus app. De uitspraak in deze versnelde procedure, waarop KPN in het belang van het onderwijs heeft aangedrongen, volgt naar verwachting uiterlijk medio februari cd alben kostenlos downloaden. Als KPN het hoger beroep wint, kunt u uiteraard alsnog rekenen op gratis internettoegang en –diensten, zodat u maximaal budget overhoudt om een extra impuls te geven aan het ICT-gebruik in de lespraktijk free CV to.

  De onduidelijkheid blijft voor u dus nog enkele weken bestaan. KPN is hierover zeer teleurgesteld en stelt alles in het werk om zo snel mogelijk een einde te maken aan deze situatie free freecell download nederlands. Heeft u vertrouwen in de dienstverlening van KPN en bent u bereid te wachten, dan kunt u zich tot 19 december aanmelden voor de overgangsregeling van nl.tree tonie app. Wij garanderen u in ieder geval dat u dan straks bij KPN te maken krijgt met een naadloze migratie, de beste helpdesk van Nederland en een betrokken, ervaren partner op ICT-gebied. De speciale Onderwijsactie infodesk op 0900-0266 (10 ct/pm) is ook bereikbaar voor vragen.

  Met vriendelijke groet,
  Theo Veraar
  Directeur Business Market

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75