• 21 december 2000
 • Persbericht,
  Rotterdam / Almere, 19 december 2000

  One-Stop-Shopping Onderwijs-ICT
  Dinsdag 19 december 2000

  Het Centrum Educatieve Dienstverlening en de School voor Morgen hebben besloten hun expertise op het gebied van onderwijsvernieuwing en de invoering van ICT in het onderwijs, te bundelen wo kann man nds spiele kostenlos downloaden. Zij zullen zich daarbij in de komende periode concentreren op scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Rijnmond en Zuid-Holland Zuid. Op korte termijn willen zij ook samen instelling voor beroepsonderwijs en mkb ondersteunen en zullen zij ook buiten Rijnmond gaan opereren os sierra herunterladen.

  SVM
  De School voor Morgen is inmiddels een vertrouwde naam bij het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs als het gaat om het ondersteunen van scholen bij de invoering van ICT hummeldumm hörbuch mp3 download kostenlos. De School voor Morgen, onderdeel van ICT-Holland, begeleidt scholen bij het realiseren van nieuwe leeromgevingen gebaseerd op visies rond het studiehuis, open leercentra en studielandschappen herunterladen.

  CED
  Het Centrum Educatieve Dienstverlening heeft al lange tijd een goede reputatie als het gaat om de ontwikkeling en invoering van onderwijs-vernieuwingen en het verbeteren van de kwaliteit bij primair onderwijs, speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs, in toenemende mate met gebruikmaking van ICT download deepl translator. De afdeling voortgezet onderwijs van het CED werkt onder de naam ‘Educatieve Dienstverlening VO Rijnmond’ samen met de obd’s Rijnmond-Zuid, Nieuwe-Waterweg Noord en werkt samen met Primair Consult (Zuid-Holland Zuid) android 5.1.

  Eén loket Onderwijs-ICT
  Door de verschillende expertises te bundelen zijn zij nog beter dan tot nu toe in staat scholen een hoogwaardig ICT-ondersteuningsaanbod te bieden en maatwerk te leveren rj downloaden. Samen kunnen zij scholen een totaalaanbod bieden in ICT-Onderwijs of Onderwijs-ICT op het gebied van Implementatie, Educatieve software, Scholing en Techniek netflix serien herunterladen mac. Samen zullen zij ook nieuwe diensten en producten (o.a. software) voor scholen ontwikkelen. Scholen kunnen daarmee bij één loket terecht voor al hun vragen als het gaat om de onderwijsinhoudelijke invoering van ICT youtube download computer. Door afspraken met hardware leveranciers kunnen zij ook bemiddelen bij de aanschaf van computers, randapparatuur en netwerken, toegesneden op het onderwijs dvd cover gratis downloaden.

  ICT biedt onderwijs kansen
  ICT is nu al niet meer weg te denken uit het onderwijs. Maar ‘onderwijs’ moet voorop blijven staan, Onderwijs-ICT dus. ICT biedt echter wel nieuwe kansen als het gaat om het verbeteren van het onderwijs en aantrekkelijk onderwijs, voor docenten en leerlingen. ICT kan docenten ondersteunen bij de invoering van leren leren, zelfstandig leren en samenwerkend leren. ICT kan docenten ook helpen de omslag van docent naar coach te maken. U hoort nog meer van SVM en CED

  Contactpersonen:
  CED:
  Gerrit Idsardi
  010 – 407 16 61
  SVM:
  John van Dongen
  036 – 530 01 00

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75