• 28 september 2000
 • Het initiatief gaat uit van Cisco Nederland. Doel van de stichting is het verhogen van de interesse voor een informaticaopleiding. Hiervoor biedt de stichting een complete ICT-opleiding aan als onderdeel van het schoolprogramma minecraft pocket edition for free. Uiteindelijk zal de opleiding bij moeten dragen aan een verlaging van het tekort aan ICT-specialisten in Nederland.

  Scholieren krijgen de mogelijkheid een ‘e-learning’-programma te volgen: het Cisco Networking Academy Program (CNAP) freestyle script kostenlosen. Na dit lesprogramma kan het Cisco Certified Networking Academy-examen afgelegd worden. Dit erkende certificaat verzekert een verdere loopbaan in de ICT dropbox download op pc.

  Onderwijsinstellingen, voornamelijke middelbare scholen en regionale opleidingscentra (ROC), kunnen bij de stichting de benodigde middelen aanvragen bubbleshooter. Het gaat hierbij om lesmateriaal, computer- en netwerkapparatuur en technische ondersteuning.

  Sponsors zullen de stichting voorzien van geld of ander materiaal teleboy broadcasts. Versatel en Pink Elephant hebben al aangekondigd de stichting te zullen steunen. Daarnaast zullen de bedrijven mogelijk stageplaatsen voor de toekomstige ICT’ers aanbieden windows 7 iso 64 bit german free full version. “Om het tekort aan gekwalificeerd personeel op te vullen is een geldstroom noodzakelijk”, aldus een woordvoerder van Versatel in een persverklaring podcast.de.

  Het is niet voor het eerst dat de netwerkgigant zich mengt in het Nederlandse ICT-onderwijs. Leerlingen van de Amsterdamse Esprit Berlageschool en de Christiaan Huijgensschool, middelbare scholen, volgen het CNAP al sims 3 animal objects download.

  Van de 43 regionale opleidingscentra (ROC) in Nederland bieden 28 het programma aan. In de toekomst zullen alle ROC’s en meer instellingen CNAP aanbieden, aldus woordvoerster Karin van Geelen van Cisco Nederland apps auf fire tv herunterladen.

  Door Jesse van Kalmthout

  Bron: WebWereld

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75