• 26 september 2001
  • Binnengekomen bericht:
    —————————————-



    • Kennis : = Kennis x

    Conferentie Kennisnet – Docentendag*

    Als docent kent u het belang van kennis delen uit de praktijk download keyboard Russian. Dagelijks luisteren er kinderen/scholieren/studenten naar de door u voorbereide lessen. Maar zij zijn niet de enigen die kunnen leren van uw kennis. Wij weten dat andere docenten nieuwsgierig zijn naar uw aanpak en zij willen, op hun beurt, ervaringen met u delen whatsapp ohne google konto herunterladen.

    U kent de Kringen en Vakcommunities van Kennisnet; de digitale omgevingen voor docenten, waar u elkaar on-line kunt ontmoeten, samenwerken en lesgeven mytaxi fahrer app herunterladen. Nu nodigen wij u uit om elkaar eens in het echt te ontmoeten. Op woensdag 31 oktober aanstaande in de Jaarbeurs te Utrecht. Een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken en te delen met collega’s en vakgenoten excel download mac free. Op deze dag, georganiseerd door Kennisnet in samenwerking met ThinkQuest, worden er workshops, lezingen, demonstraties en een forum gegeven, over communities en on-line lesgeven youtube videos com.

    Als afsluiting van deze dag vindt de grote finale en prijsuitreiking plaats van de ThinkQuest-webstrijd. In het eerste kwartaal van 2001 startte deze jaarlijks terugkerende wedstrijd zeit podcast herunterladen. Verschillende teams, bestaande uit leerlingen en docenten, hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan de ontwikkeling van educatieve websites.

    U bent van harte uitgenodigd voor deze dag, de deelname is kosteloos crew 2 for free. Gebruik het formulier om u voor 28 september in te schrijven nintendo ds spiele downloaden. U ontvangt daarna een schriftelijke bevestiging van uw deelname.

    Volgende week is er meer inhoudelijke informatie te vinden op. Zie Kennisnet voor meer algemene informatie download emergency 112 full version for free.

    We hopen u op 31 oktober in de Jaarbeurs te ontmoeten.

    Met vriendelijk groet,
    Albert Schot, Chris van Hall en Mart Steensma
    Docentendomein, Kennisnet

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75