• 2 augustus 2001
  • Bonjour, Guten Tag, hallo,
    Op de Dag van de Talen, 26 september 2001, storten scholen in heel Europa zich op (vreemde) talen neue kinofilme downloaden kostenlos. In het kader van deze dag laat het project Taal over Grenzen leerlingen en docenten van basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs gedurende één dag genieten van een taalbad anno 2205 aktivierungsschlüssel herunterladen. Het project is een initiatief van


    Het project Taal over Grenzen richt zich op het leren van talen en in het bijzonder op de talen van onze buren… het Nederlands, Duits en Frans download calculator. Het project vindt niet alleen plaats op scholen in Nederland, maar ook in België, Duitsland en Frankrijk. De concrete invulling van het project wordt door elke school zelf bepaald Download sims 2 main game for free. Om een start te maken krijgt u van ons een gratis pakket met kant en klaar materiaal en een programmaboekje toegestuurd dat u kunt gebruiken op (en na) 26 september download music online for free.
    Waarom meedoen? Om… de talige diversiteit van uw school onder de aandacht brengen, de internationaliseringsactiviteiten van uw school te laten zien en kans te maken op een prijs ältere whatsapp version herunterladen!

    Bron: Europees Platform

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75