• 19 juni 2001
  • Met het uitreiken van het certificaat ‘digitaal taalonderwijs‘ aan achttien leerkrachten, heeft basisschool de Vijfhoek in Deventer een eerste stap gezet naar de status van digitale school samsung galaxy s6 edge apps. De Vijfhoek wordt een voorbeeldschool waar de studenten van de plaatselijke Lerarenopleiding Basisonderwijs in praktijk leren werken met digitale leermethoden design bewerbungsvorlagen kostenlos downloaden.

    In het kader van het project Digilijn wordt de Deventer basisschool uitgerust met een draadloos netwerk, twintig laptops en zestien multimedia pc’s boinc herunterladen. Microsoft en educatieve uitgeverij Zwijsen voorzien de school van toepassingen en lesprogramma’s. Internet en e-mail worden in het lesprogramma geïntegreerd my route app downloaden.

    Digitaal onderwijs moet de school in staat stellen beter in te spelen op verschillen in niveau, tempo en interesse van de kinderen. De resultaten van het project worden gepubliceerd op Kennisnet download the spreadsheet for free.

    Bron: Automatisering Gids

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75