• 25 maart 2016
 • PERSBERICHT
  The Teach & Learn Company” heeft tijdens de IPON Onderwijsbeurs een digitale toetsingsmethodiek, Test-Correct genaamd, gelanceerd bedwars for free. Met Test-Correct kunnen voor het eerst ook open vragen worden verwerkt en nagekeken voor alle leervakken. Tot op heden was dit onmogelijk.

  Open vragen zijn essentieel om inzicht te krijgen in de leerstof gratis schnittmuster taschenen. Test-Correct bestaat uit een in Nederland zelf ontwikkelde leermethode in combinatie met hiervoor ontwikkelde software. De ontwikkeling is door en voor docenten tot stand gekomen directx 11 windows 7 64 bit kostenlos. In eerste instantie zal Test-Correct worden aangeboden aan het Voortgezet Onderwijs en het Middelbaar Beroeps Onderwijs.

  Verhoogd leerrendement
  Vanaf 2014 is de methode getest en werd er vastgesteld dat leerlingen een verhoogd leerrendement verkrijgen bij het gebruik van de methode romme games for free. Een maand na het afnemen van een toets werd de leerstof nogmaals getest. In vergelijking met de controle groepen scoorde de groepen die van Test-Correct gebruik hadden gemaakt significant beter fadenkreuz herunterladen.

  Minder nakijktijd en minder stress
  Docenten besparen tot wel 80% nakijktijd. Tijd die de docenten bijvoorbeeld kunnen gebruiken voor onderwijs op maat gmx mail attachments. In de strijd om het afbreuk risico van docenten in het onderwijs tegen te gaan is Test-Correct een welkom middel. De mogelijkheid van Test-Correct om bestaande toetsen gemakkelijk over te kunnen zetten, is voor veel docenten een vereiste download flip book. Het nakijkwerk wordt door docenten ervaren als één van de meest stressvolle taken en kost heel veel tijd.

  Verwachtingen
  Het Ministerie van OCW heeft digitalisering van het onderwijs als één van de speerpunten van haar beleid benoemd netflix filme macen. Test-Correct voldoet dan ook aan een behoefte van zowel de overheid als het onderwijs zelf en is een volwaardige vervanger van de papieren toets. Directie en docenten die een demonstratie hebben gekregen reageren enthousiast en zien Test-Correct als een echte doorbraak voor het onderwijs itunes kostenlos downloaden windows 7. Leerlingen die al met Test-Correct hebben gewerkt geven aan het zeer gebruiksvriendelijk te vinden.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75