• 3 oktober 2013
 • Binnengekomen persbericht
  Op 26 september 2013 is het boek Draaiboek: Tablets op school foto'sen van samsung a5 naar pc? verschenen op de Nederlandse markt. Deze bundel is in een eerder stadium uitgegeven in een Vlaamse versie. Deze versie was een groot succes en is inmiddels uitverkocht filme von youtube downloaden.
  Recent hebben EduBIT (België) en OnderwijsAdvies (Nederland) besloten om samen een Nederlandstalige versie uit te brengen. Deze versie is zowel geactualiseerd als aangepast voor de Nederlandse markt waarbij is gekozen om het Vlaamse framework voor goed ICT-beleid Visie & Leiderschap ontwikkeld door EduBIT aan te houden download minecraft realm.
  Aanleiding
  Steeds meer scholen denken na over de mogelijkheden die ICT biedt om leerlingen in hun eigen tempo te laten leren en om hun talenten te ontwikkelen herunterladen. Ze starten daarom projecten met tablets, netbooks, laptops of ze laten leerlingen een eigen apparaat meebrengen.
  Inhoud
  Deze bundel wil scholen een denkkader bieden bij het opzetten van projecten, zowel op kleine als op grote schaal powerpoint download mac kostenlos. Ook al leveren dergelijke apparaten veel mogelijkheden, er is toch heel wat voorbereidend werk nodig om in schoolomgevingen het gebruik van deze apparaten op een didactische en pedagogische zinvolle wijze te integreren in het onderwijs stickers whatsapp download apple.
  Bestellen
  Het draaiboek kan worden besteld via de website van EduBIT voor € 14,95

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75