• 13 september 2001
  • Binnengekomen bericht:
    —————————————-

    Seminar “E-learning: De toekomst in praktijk”

    Op 10 oktober 2001 organiseert de alumnivereniging ToPoS (Vereniging van afgestudeerden van de faculteit der Toegepaste Onderwijskunde aan de Universiteit Twente) een seminar met als thema “E-learning: De toekomst in praktijksuper smash bros for free. Het seminar is erop gericht om vanuit het perspectief van toegepast onderwijskundig onderzoek en bijbehorende praktijkervaringen een blik te werpen op de toekomst van e-learning yelo play.

    Bent u nieuwsgierig naar hoe e-learning er in de toekomst uit zou kunnen zien en wilt u weten hoe u zich daar nu op kunt voorbereiden? Verlangt u wel eens naar theoretische richtlijnen voor e-learning, maar vraagt u zich tegelijkertijd af wat deze richtlijnen waard zijn in de praktijk nzb download? Als u deze vragen herkent, dan nodigen wij u van harte uit voor dit seminar.

    Prof.ir. Roel Pieper zal als keynote speaker zijn visie geven op de richting waarin e-learning zich zal ontwikkelen wo kann man apps herunterladen. Als hoogleraar Electronic Commerce met een ruime ervaring in het bedrijfsleven kan hij als geen ander dit thema belichten vanuit de wetenschap en de praktijk activinspire kostenloser download. Sprekers als prof.dr. Jules Pieters en prof.dr.ir. Pløn Verhagen staan garant voor een boeiend overzicht vanuit de wetenschap. Vanuit het bedrijfsleven is onder andere Shell vertegenwoordigd om tijdens verschillende parallelsessies inzicht te geven in de praktijkkant van e-learning herunterladen polski. De seminardeelnemers zullen actief betrokken worden bij deze workshop-achtige sessies.

    Het seminar duurt één dag en vindt plaats op het terrein van de Universiteit Twente in Enschede strava bestand downloaden. De kosten voor het seminar bedragen f. 150,– voor ToPoS-leden en f. 250,– voor overige deelnemers. Studenten betalen f. 25,– voor deelname download google play books.

    Bezoek onze website voor meer informatie over het seminar en het inschrijfformulier. Inschrijving is eventueel ook mogelijk door een fax met naam, organisatie, adresgegevens en telefoonnummer te sturen naar Carin Vrugterman, fax 053-4894580 pc spiele kostenlos downloaden vollversionen deutsch offline.

    Wij hopen u te ontvangen op 10 oktober in Enschede!

    Met vriendelijke groet,

    Namens de Commissie Moderne Media van ToPoS
    Marianne Elshoud

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75