• 21 april 2016
 • Binnengekomen bericht – Eduhack: 24 uur durende educatie-hackathon op Campus Party 2016 /  Campus Party daagt deelnemers uit om mee te denken over innovatie in het onderwijs

  Campus Party, het grootste techfestival ter wereld, dat dit jaar voor het eerst naar Nederland komt, organiseert een 24 uur durende educatie-hackathon (Eduhack). Tijdens de Eduhack werken deelnemers aan oplossingen voor vraagstukken in het onderwijs, aangedragen door bedrijven en instellingen in de onderwijssector kegelspiel kostenlos herunterladen. Campus Party vindt plaats van 25 tot en met 29 mei 2016 in Jaarbeurs Utrecht, de hackathon is op donderdag 26 en vrijdag 27 mei.

  Campus Party is een fenomeen in de techwereld, waarbij vijfduizend studenten, techtalenten en innovators samenwerken aan toekomstgerichte oplossingen. Het vijfdaagse evenement is een broedplaats van innovatie, waar technisch talent samenwerkt aan toekomstgerichte oplossingen. De Eduhack is hier onderdeel van en brengt studenten, educatie-innovators en start-ups op het gebied van educatietechnologie bij elkaar download antivirus program for free. Bedrijven en instellingen in de onderwijssector kunnen tot 15 april 2016 cases indienen, waarvoor ze een praktische oplossing zoeken. Deelnemers – de zogenaamde Campuseros – werken in multidisciplinaire teams samen om tot het beste resultaat te komen en krijgen hiervoor ook doelgerichte workshops en trainingen. De Eduhack, waarvoor meer dan tweehonderd internationale deelnemers worden verwacht, resulteert hierdoor in concrete plannen, concepten en prototypes youtube videos als video herunterladen.

  campusEr zijn onder andere cases van Kennisnet & de PO-Raad en Avans University of Applied Sciences. Kennisnet – de publieke organisatie voor onderwijs en ICT – en de PO-Raad – de sectororganisatie voor het primair onderwijs (PO) – zien steeds meer een verschuiving richting gepersonaliseerd leren microsoft office wieder herunterladen. Dat zorgt voor nieuwe mogelijkheden, maar ook voor technologische vraagstukken. Hoe houden docenten bijvoorbeeld het overzicht wanneer voor iedere individuele student een enorme hoeveelheid data ontstaat? Ook onderwijsinstelling Avans ziet veranderingen: educatie wordt steeds flexibeler en persoonlijker, waardoor veel ruimte ontstaat om te experimenteren treiber kostenlos herunterladen. Maar door een gebrek aan geschikte software duurt administratie van deze nieuwe onderwijsvormen langer dan nodig. De Campuseros werken tijdens de Eduhack toekomstgerichte oplossingen voor dit soort vraagstukken uit.

  De Eduhack start op donderdag 26 mei om 9.00 uur met een keynote. Daarna presenteren de bedrijven hun cases en worden de deelnemers ingedeeld in groepen historical fonts for free. Vervolgens starten de workshops en natuurlijk de uitwerking van de ideeën. Op vrijdag 27 mei om 10.00 uur presenteren de groepen hun oplossingen aan de andere deelnemers en de bedrijven, maar ook aan onderwijsmedia en onderwijsinstellingen die zijn aangesloten bij Campus Party. De beste uitwerkingen worden uiteraard beloond met een prijs; er is een prijzenpakket ter waarde van 2.500 euro. Maar belangrijker nog: met hun plannen dragen deelnemers rechtstreeks bij aan de innovatie van het onderwijs ac dc highway to hell download kostenlos.

  Nick van Breda, organisator van Eduhack: “Tijdens mijn opleiding merkte ik dat er veel te weinig gedaan wordt om leren leuk te maken en talent te stimuleren. Nieuwe technologieën kunnen bijdragen aan onderwijsinnovatie, zoals nu gepersonaliseerd leren. Hiermee worden studenten aangemoedigd om het beste uit zichzelf te halen where can I music legally. De 24 uur durende Eduhack is een geweldige manier om met ambitieuze mensen met verschillende achtergronden vernieuwing in het onderwijs te realiseren aan de hand van concrete oplossingen. De eerdere edities die ik organiseerde, leverden concrete prototypes op. De Campus Party-editie wordt nog grootser, dus daar verwacht ik nog meer van gpx programma. Ik ben erg benieuwd naar de resultaten en ik kan me voorstellen dat onderwijsinstellingen en overheden dat ook zijn. Ze zijn dan ook van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen!”

  Ga voor meer informatie naar de website van Campus Party of Eduhack. Om je als Campusero in te schrijven voor de Eduhack, vul je tijdens het aanmeldproces via nl.campus-party.org/tickets de promotiecode EDUCPEU2016 in minecraft for free german full crack. Hiermee geef je aan onderdeel te willen zijn van de Eduhack. Bovendien profiteer je hiermee tot en met 15 april 2016 van een early bird korting.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75