• 10 december 1999
 • Het Electronic-highway Platform Nederland (EPN) heeft een nieuw EPN-dossier uitgebracht met als titel ‘Content en Copyright in het Digitale Tijdperk’ microsoft windows herunterladen.
  Het dossier gaat in op wat er onder content wordt verstaan (bijvoorbeeld foto’s, film, muziek, teksten, computerspelletjes en computerprogramma’s), de maatschappelijke en commerciele waarde van content en het belang van de verspreiding ervan voor een verdere groei van welvaart en welzijn pdf consisted of downloading for free.

  Het dossier beschrijft verschillende modellen voor de verspreiding van ‘digitale inhoud’. Het bezwaar van het huidige marktmodel is dat copyright een belemmering vormt voor brede verspreiding horse games for free.
  Aan het ‘gratis’ model, aan de andere kant, kleven weer de bezwaren van ongewenste reclame, omdat er uiteindelijk iemand aan wil verdienen Download final fantasy for pc for free.

  Een van de zaken waar EPN in dit dossier voor pleit is de vrije verspreiding van educatief materiaal, bijvoorbeeld via Kennisnet, omdat het daarbij gaat om gemeenschappelijk bezit van de belastingbetaler solitaire card game for free.

  Bron: SURFnet

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75