• 14 april 2017
 • Herhaling van een bericht …
  Nog maar een paar dagen én ….

  er zijn nog een paar plaatsen! geburtstagseinladung vorlagen kostenlos downloaden!

  De opzet van een ICT praktijkdag is niet nieuw. In België doet men dat al veel jaren zeer succesvol Download vlc player video. In overleg met onze Vlaamse collega’s organiseren we nu zoiets in plaats van de bekende i&i conferentie. Voor degene die in de afgelopen 25 jaar onze conferenties bezocht is de eigen touch aangehouden: informeren, verbinden en netwerken telefunken apps.

  Een praktijkdag is meer dan een conferentie met bijeenkomsten van een uur en daarna naar de volgende sessie. Met een beetje geluk bezocht je op de oude manier inclusief de keynote en de markt 6 verschillende activiteiten netflix app downloaden op pc. Dat model werd veel jaren succesvol ingezet, maar had als nadeel dat het met de veel conferenties “op meer van hetzelfde” gaat lijken.  Daarbij komt ook dat het bestuur van i&i het laatste jaar veel meer de focus legt op de vakdocent en minder op de brede inzet van ICT Download windows media player for free. Een logische stap als je bedenkt dat we in feite een vakvereniging zijn die als taak heeft digitale geletterdheid sterker in het onderwijs naar voren te laten komen move or die herunterladen.

  Een praktijkdag ziet er als volgt uit:
  Na de keynote, waarvoor we voor een sterk op het curriculum gerichte spreker hebben gevonden gaan we uiteen in werksessies van 2 uur die sims 3 häuser download kostenlos. Tijdens deze sessies wordt u niet alleen geïnspireerd, maar moet u ook aan de slag. Het is dan ook van belang dat deelnemers aan deze dag hun eigen laptop meenemen.  In het verleden leverde de matige infrastructuur van een congrescentrum nog wel eens wat problemen op corona datenspende herunterladen. Praktijkdagen houden we dan ook het liefst in een Universiteit of Hogeschool om dit te voorkomen.

  Op een dag kunt u twee sessies volgen. Tussen de middag zijn er korte inspiratiesessies en uiteraard een markt met bedrijven die zo dicht mogelijk bij ons vak staan facebook videos herunterladen. We zullen ons zeker niet alleen op informatievoorziening werpen, uiteraard hopen we ook een prettige sfeer te creëren. Koffie, thee, lunch en een goede nazit horen bij een geslaagde praktijkdag herunterladen.

  Waar en hoe?
  We zitten op een prachtige locatie.
  In de Universiteit Utrecht, het Koningsbergergebouw
  Adres: Budapestlaan 4 3584 CD Utrecht
  Routebeschrijving & Parkeren

  Het Koningsbergergebouw ligt op de Uithof, het universiteitsterrein van Utrecht.
  Vanaf Utrecht Centraal vertrekt iedere 6 minuten een snelbus naar de Uithof.
  De lijnen 28 en 12 stoppen ook op de Heidelberglaan.

  Schrijf je hier in voor deze eerste ICT praktijkdag  van i&i.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75