• 10 augustus 2001
  • Binnengekomen persbericht:
    —————————————-

    De Eurekaweek is de spetterende kennismakingsweek voor alle aankomende studenten in Rotterdam in de week van 20 t/m 24 augustus channel lists failed. In deze week maken maar liefst 4000 jongeren kennis met alle facetten van de Erasmus Universiteit, de stad Rotterdam en uiteraard het studentenleven anno 2001 herunterladen. Voor deze week is een zeer toffe website ontwikkeld door studenten van de Erasmus Universiteit winrar freeware free chip. Hierop staat alles te lezen over de activiteiten die tijdens deze week gaan plaatsvinden. Ook veel info over die zaken die men moet weten als men gaat studeren zoals huisvesting, werk, studentenverenigingen, slaapplaatsen tijdens deze week en vele andere onderwerpen springer link bücher downloaden. Het adres van de site is: www.eurekaweek.nl.

    Het design van de site staat voor de architectonische hoogstandjes van Rotterdam dat is terug te vinden in de meeste navigatieknoppen die als wolkenkrabbers omhoog schieten ebook gratisen nu. Ook zijn een aantal specifieke gebouwen op een artistieke wijze weergegeven waarvan één met een knipoog naar Herman Brood!

    Tijdens deze week worden de aankomende studenten via moderne technieken op de hoogte gehouden herunterladen. De mobile telefoon dient als digitale kompas. Indien men deze niet heeft kan men deze zeer gereduceerd aanschaffen. Zo worden belangrijke evenementen via SMS aangekondigd en hoe deze activiteiten het best met het openbaar vervoer te bereiken zijn mit cyberghost illegal downloaden. Ook worden er via SMS mooie prijzen verloot. Via de site kan men contacten leggen, vragen stellen en advertenties plaatsen. Tijdens de week worden er door een surpriseteam foto’s gemaakt die op de site worden geplaatst download pou play. Indien men zich zelf kan terug vinden op de foto’s liggen er mooie prijzen klaar.

    De studenten hebben in samenwerking met



    • Netlinq Framfab


    • Knowhowww Internet


    • CSS


    • www.telecomadvies.nl


    • Wanna Haves


    • Dutchtone Xoip


    • EuroNet/Wanadoo

    deze site ontwikkeld creative cloud adobe.

    Indien u meer informatie over de Eurekaweek of deze site wenst dan vernemen wij dit graag.

    Vriendelijke groeten,

    Het team van Eurekaweek.nl


    Mail Eurekaweek music offline.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75