• 3 mei 2000
 • De eindexamens staan weer voor de deur. Als je hier graag van te voren wat meer informatie over wilt, kun je op een aantal sites terecht.

  De officiële website voor de examens in het Voortgezet Onderwijs is Het Examenblad Download geometry dash full version for free. Hier vind je informatie over wet- en regelgeving van de examens en over de nieuwe examenprogramma’s voor de profielen vwo en havo. Verder veel nieuws uit officiële bronnen, het examenrooster en een vragenrubriek film downloaden facebook. Als je wilt klagen over de gang van zaken bij de examens, dan kan dat op de examenklachtenlijn van LAKS. Ook kun je hier een actueel verslag lezen van de gebeurtenissen van die dag download photos from the cloud.

  De examenuitwerkingen zijn dit jaar zeer snel beschikbaar! Binnen enkele uren na het examen kun je ze al vinden op de site van Kennisnet bij ‘uitwerkingen’ herunterladen. Ook voor onder andere roosters, oefenexamens, normeringen, nieuws, tips, commentaren, chat, vragen en links kun je hier terecht.


  Bron: Telewijs

   

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75