• 23 december 2003
 • Even een moment van reflectie. Louis HilgersNa een zeer enerverend jaar neem ik even een paar dagen afstand van wat mij nog steeds weet te boeien: ICT-ontwikkelingen in het onderwijs der untergang downloaden. Op weg naar mijn lang gedroomde onafhankelijkheid vierde ik, terugkijkend op een tijd met geweldige collega’s en daarom met weemoed:


  Ik hoop u nog lange tijd op de hoogte kunnen houden van allerlei soorten nieuws op dit gebied download sudoku for free. Vast overtuigd van het gegeven dat ICT een daad-werkelijke bijdrage kan leveren aan de verbetering van dat onderwijs. Voor een drietal projecten hoop ik mij de komende jaren  sterk te kunnen maken en ondersteuning te krijgen:
  • Ontwikkeling Lesmateriaal Steenkoolwinning in Nederland amazon prime video download how long.


  • Ontwikkeling Internetwoordenboek voor Kinderen


  • Daadwerkelijke met name digitale steun aan het onderwijs op de Nederlandse Antillen amazon prime filme auf mac downloaden. Veel van de daar heersende problematiek m.b.t. de jeugd kan voorkomen worden door verbetering van het onderwijs. Geen reizende adviseurs meer, maar een digitaal platform dat werkelijke steun kan bieden aan iedereen die er bij het onderwijs betrokken is paint downloaden free. Zo’n mooie stukje van ons Koninkrijk waar ook zo veel warmhartige mensen wonen verdienen op een respectvolle manier geholpen te worden.

  Al uw reacties zijn welkom. Vanaf maandag 5 januari 2004 vindt u hier weer elke dag iets nieuws op het gebied van ICT-in-onderwijs herunterladen.
  Ik wens u een gelukkig Kerstfeest en gezond en goed 2004
  Louis Hilgers
  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75