• 13 oktober 2000
 • Aanstaande woensdag worden de winnaars van ThinkQuest 2000 bekendgemaakt. Tijdens een grandioze finale demonstreren zo’n 170 teams van leerlingen en docenten uit het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs hun websites popcorn time downloaden op laptop. In totaal wordt er een half miljoen gulden aan prijzen geld uitgereikt in de wedstrijd die gesponsord wordt door KPN Telecom.

  De winnaar in de categorie voor basisscholen, ThinkQuest-Junior, krijgt een Pentium-PC en een reis naar Eurodisney ps4 faster. De makers van de beste website voor leerlingen van de middelbare scholen, ontvangen ieder f 10.000,- en een reis naar de ThinkQuest-conferentie in Caïro herunterladen untertitel deutsch.
  Ook de winnaars in de categorie voor docenten en leerlingen, ThinkQuest voor de klas, gaan naar Caïro en ontvangen een prijs van f 25.000,-.

  Minister Hermans van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen stelt het prijzengeld beschikbaar en zal de ThinkQuest-Juniorprijs uitreiken logo herunterladen. De minister vindt het belangrijk dat de gebruikers van het kennisnet voor scholen, de leerlingen en docenten, zelf sites voor het kennisnet maken. Alle inzendingen zijn te bekijken op kennisnet en de ThinkQuest-site videos unter android herunterladen.

  Bronnen:


  • Persbericht ThinkQuest
  • Telewijs

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75