• 16 december 2014
 • Binnengekomen persbericht

  Waar de Geschiedenis Online Prijs aanvankelijk jaarlijks werd georganiseerd, heeft de organisatie er nu voor gekozen om de frequentie te verlagen naar eenmaal per 2 jaar netflix filme auf xbox herunterladen. Maar dit is niet de enige verandering ten opzichte van voorgaande edities. Zo worden dit jaar apps verwelkomd, krijgen de nummers 1 t/m 3 een prijs uitgereikt, zijn de categorieën verdwenen en zijn de criteria duidelijk vastgesteld herunterladen. Wat gelijk blijft is dat de Geschiedenis Online Prijs dé manier is om uw website of app in de schijnwerpers te zetten. Dus, bent u trots op uw historische website of app en wilt u dit extra onder de aandacht brengen kostenlos filme und serien downloaden? Of vindt u dat een site of app in het zonnetje gezet moet worden?

  Grijp dan nu uw kans en meld uw website of app aan voor de Geschiedenis Online Prijs 2015, het kan nog 10 dagen herunterladen! De Geschiedenis Online Prijs is dé prijs voor de beste online geschiedenis! Van archiefdiensten, musea en verenigingen tot enthousiaste amateurs die zich volledig richten op één historisch thema: alle sites en apps die zich bezighouden met geschiedenis mogen meedingen naar de prijs sonic pc games for free.

  De Geschiedenis Online Prijs kent 2 onderdelen, de Juryprijs en de Publieksprijs. De jury van de Geschiedenis Online Prijs, deze editie voorgezeten door historicus Maarten van Rossem, nomineert tien geschiedenisapps en –sites, waaruit zij een winnaar kiest. De 3 ‘beste websites’ zullen uiteindelijk een prijs ontvangen sonos app mac. De winnaar van de juryprijs ontvangt een bronzen beeldje, speciaal ontworpen door beeldend kunstenares Gonneke van Echten.  Eind januari worden de tien genomineerden van de juryprijs bekendgemaakt download funny pictures. Alle genomineerde websites dingen vervolgens mee naar de publieksprijs.

  Mobiliseer uw bezoekers, vrienden, familieleden en volledige netwerk. Hoe meer stemmen, hoe meer vreugd: Stemmen kan van 20-12-2014 t/m 05-02-2015 herunterladen.

  De winnaar van de publieksprijs ontvangt een geldbedrag van € 1.250,- maar ook de nummers 2 en 3 zullen een geldbedrag in ontvangst mogen nemen https //zoom.us herunterladen. Nadat de aanmeldingsperiode is gesloten, mag het publiek tussen 20 december en 5 februari zijn stem uitbrengen via Geschiedenis Online Prijs 2015 om een winnaar van de publieksprijs te kiezen herunterladen.

  Partners
  De Geschiedenis Online Prijs is een initiatief van Historisch Nieuwsblad, DE REE archiefsystemen, de Koninklijke Bibliotheek en Archieven.nl.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75