• 24 september 2015
  • Na het grote succes van de natuurfilm De Nieuwe Wildernis gaat vandaag de opvolger Holland – natuur in deDdelta in première downloadhelper herunterladen kostenlos. De nieuwe film toont volgens de makers als nooit tevoren de dynamiek en veerkracht Nederland. We zien de Hollandse natuur door de ogen van de verrassende, kenmerkende dieren die de delta bevolken migros disney figuren herunterladen. Naast de zeearend is dat bijvoorbeeld de bever, de haas, het pimpernelblauwtje en de stekelbaars.

    Het begeleidende lespakket bij De Nieuwe Wildernis was een groot succes en ook nu weer tekenen EMS FILMS en Podium voor de ontwikkeling van een geheel gratis lespakket herunterladen. De basis van het educatief materiaal wordt gevormd door een groot aantal korte clips die zijn samengesteld uit de driehonderd uur aan beelden die zijn geschoten voor Holland, natuur in de delta Download let's play.

    Het pakket richt zich op de bovenbouw van het PO en de onderbouw van het VO en sluit geheel aan op de leerdoelen. De clips mogen ook voor methodelessen, dagopeningen, spreekbeurten en projecten worden gebruikt facebooken op macbook.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75