• 13 juni 2014
  • ICTnieuws.nl stelt weer twee Prowise 10.1 Tablets (inclusief keyboard covers en de Prowise Presentor Suite) gratis ter beschikking voor jouw klas mediathek wdr video download! Het zijn robuuste tablets met een lange accuduur, voorzien van Android besturing ls17 demo for free. Wat wij er voor terug willen zien is een waardevolle recensie voor ICTnieuws.nl, geschreven door een docent (PO of VO) met kennis van zaken én samen met zijn of haar leerlingen download chat program.


    Wil je kans maken op een van deze twee prachtige devices? Zorg dan dat je ons liket op Facebook en/of volgt op Twitter en laat in een motivatie weten waarom zo’n Prowise 10.1 Tablets jouw kant op zou moeten komen cookidoo kochbuch herunterladen. Je motivatie kan je mailen naar info@ictnieuws.nl, vermeld daarbij je Facebook/Twitter account en je NAW-gegevens zodat we contact met je op kunnen nemen bro stars.

    Deadline voor het inzenden van je motivatie is zondag 22 juni 2014, 12:00 uur. Voor de recensie die we van je verwachten heb je een maand de tijd herunterladen.
    De recensie dient uiteraard wel aan een aantal voorwaarden te voldoen amazon prime purchased movies.

    prowise-2Disclaimer Een onafhankelijke redactie kiest uit de ontvangen reacties de winnaars bücher kostenlos herunterladen kindle. Acceptatie van het device verplicht je tot het schrijven van een gedegen recensie van minimaal 1200 woorden voor ICTnieuws.nl. Over de verdeling van de devices kan niet gecorrespondeerd worden adobe reader professional download kostenlos.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75