• 15 juni 2001
  • Binnengekomen bericht
    —————————————-

    Massale deelname aan de ThinkQuest “web-strijden”
    Bijna 500 teams hebben zich ingeschreven voor deelname aan een van de ThinkQuest “web-strijden” Download let's play. ThinkQuest is een jaarlijks terugkerende wedstrijd voor leerlingen, studenten en docenten, die in teamverband educatieve websites voor Kennisnet maken facebooken op macbook. De Nederlandse ThinkQuest webstrijden worden georganiseerd in nauwe samenwerking met Kennisnet en BVEnet. Dit jaar zijn er vier verschillende ThinkQuests:
    · internationale ThinkQuest Internet Challenge voor leerlingen van 12 t/m 19 jaar waaraan dit jaar ruim 100 Nederlandse leerlingen (40 teams) meedoen schach free German version.
    · ThinkQuest-Junior voor basisscholieren met ruim 1200 deelnemers verdeeld over 125 teams.
    · ThinkQuest voor Leerlingen, voor alle middelbare scholieren incl world in conflict kostenlos downloaden vollversion. BVE, waaraan 255 teams (ruim 700 leerlingen) deelnemen.
    · ThinkQuest voor de Klas voor docenten en studenten met 170 deelnemers in 55 teams download iphone route.
    De deelnemende teams worden gecoached, meestal door een docent. In totaal doen er dit jaar 500 docenten als coach mee aan ThinkQuest.

    De teams komen uit alle hoeken van Nederland vaiana for free. Een lijst van deelnemende scholen is te vinden op de website van ThinkQuest Nederland. De teams hebben tot begin september de tijd om aan hun inzending te werken rechtsrock lieder downloaden. De websites worden dan ingeleverd op de webserver van ThinkQuest Nederland waarna de jury de inzendingen gaat beoordelen. Eind oktober is de finale waar de beste teams met fraaie (geld) prijzen beloond zullen worden sims 4 cc for free. In totaal is ruim 3,5 ton aan prijzengeld beschikbaar gesteld door Kennisnet. Na de finale zullen alle ingezonden websites op het Internet worden aangeboden via de ThinkQuest Mediatheek, de website van Kennisnet en de website van BVEnet happy birthday song kostenlos downloaden.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75