• 22 mei 2002
  • Demissionair minister van onderwijs Loek Hermans stelt in een interview met Automatisering Gids dat de komende regeerperiode jaarlijks 300 miljoen euro extra nodig is voor ICT-onderwijs kostenlos programme herunterladen. Dat is volgens hem nodig om het gebruik van computers en internet tijdens de lessen gemeengoed te laten worden. De macht over de inkoop zou bij de scholen moeten komen te liggen, vindt Hermans download google play movies on pc. Provider nlTree, Microsoft en de educatieve uitgevers kunnen dus de borst natmaken.

    Hermans suggereert dat met het geld dat tot nu toe aan het netwerk werd besteed, de structurele bedragen per leerling kunnen worden verhoogd wolfenstein downloaden gratis. “Als we het ingezette beleid op volle kracht willen doorzetten, zou een vast bedrag per leerling van pakweg 80 euro nodig zijn” zegt Hermans herunterladen. “Dat bedrag hebben we de afgelopen jaren door extra toevoegingen ook al gerealiseerd, en dat heeft zijn vruchten afgeworpen.”

    Het gebrek aan computervaardigheden bij de docenten en aan geschikte toepassingen verhindert de integratie van ICT in het onderwijs, zo bleek ook uit de ICT-monitor visio 2013 download kostenlos. Met die leraren komt het wel goed, meent Hermans, maar de educatieve uitgevers moeten op hun tellen passen. Het zijn vaak de leraren die voor de uitgeverijen het lesmateriaal ontwikkelen fotobuch.de herunterladen. Als zij materiaal voor het net gaan maken zijn ze niet meer afhankelijk van de uitgevers voor het drukken en verspreiden en staan diezelfde uitgevers met lege handen, waarschuwt Hermans gta kostenlos downloaden pc. “De uitgevers houden dat alles nauwlettend in de gaten. Ze proberen de stap naar Kennisnet te maken net voordat ze uit beeld zijn. Dit jaar komen de eerste honderd educatieve sites beschikbaar.”

    Het volledige interview staat in
    Automatisering Gids nr Download paydirekt app. 20 van 17 mei 2002

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75