• 15 maart 2002
  • Op zondag 17 maart, vanaf 16.00 uur is de tweede bijeenkomst in de serie Crash Course Infopolitics, een spoedcursus over de nieuwe politieke uitdagingen van het informatietijdperk haudegen x album kostenlos. Deze serie is een samenwerkingsverband tussen Infodrome en De Balie.

    Het accent in het onderwijs ligt niet langer op boeken en schoolbanken der bratan bleibt der gleiche herunterladen. We leren op andere manieren, op andere plekken en we leren andere dingen dan twintig jaar geleden. De online wereld heeft de jeugd allang bereikt. Maar weet de politiek dat wel lieder zum herunterladen auf handy kostenlos? Wat is nog de rol van scholen en leraren? Volgens Stephen Heppell (directeur van het Ultralab en adviseur van de Britse ministers van Onderwijs en Cultuur) moet het onderwijs geheel anders worden ingericht download netflix on mac. Hij legt uit wat we moeten aan- en afleren in de informatiesamenleving. Roel In t Veld (decaan van de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur en overheidsadviseur op het gebied van onderwijsbeleid) reageert op Heppells analyse foto's voor mac downloaden.

    Vanaf 17.45 uur start het politiek debat over de implicaties van Heppells analyse voor kiezend Nederland onder leiding van Andrée van Es. Deelnemers aan het debat zijn de Tweede Kamerleden Marleen Barth (PvdA) en Maria van der Hoeven (CDA), Rob van Kranenburg (stuurgroep Media-educatie) en Roel In t Veld Download pc cleaner.

    Programma Crash Course Infopolitics nr. 2
    Learning and Unlearning
    16.00 uur Lezing Stephen Heppell
    16.45 uur Reactie Roel In ’t Veld
    17.15 uur Pauze
    Let op Download google play services for free! Gewijzigde tijd: 17.45 uur Politiek debat

    De Balie
    Kleine-Gartmanplantsoen 10
    Amsterdam
    Volg de live-uitzending via DDS, zie de Balie audio treiber windows xp kostenlos chip.

    Binnenkort in Crash Course Infopolitics: Nr. 3: Geoff Mulgan en Paul Frissen, co-referaat Rick van der Ploeg – Public Control (7 april)
    Nr aldi fotobuch herunterladen. 4: Manuel Castells, co-referaat Ad Melkert – A New Politics (21 April).

    Bron: Kennisnet

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75