• 23 november 2016
 • Binnengekomen persbericht
  Onlangs is de huiswerkapp van Mr. Chadd gelanceerd. De app is speciaal ontwikkeld voor middelbare scholieren voor hulp met hun huiswerkvragen fifa herunterladen pc. De vragen worden beantwoord door universitaire studenten, die als coaches fungeren.

  De applicatie was één van de winnaars van de onlangs uitgereikte Accenture Innovation Awards binnen de categorie ‘Skills to Succeed’ internet explorer for windows 7 starter download for free.

  Mr. Chadd is een on demand huiswerkapp. De gebruiker kan na downloaden van de app aangeven over welk vak hij of zij een vraag wil stellen herunterladen. Na het stellen van de vraag wordt de gebruiker binnen 10 seconden gekoppeld aan een coach. De coaches van Mr. Chadd zijn universitaire studenten die uitblinken in het vak waarin zij hulp bieden en worden op voorhand getoetst op didactische vaardigheden download skype invoice. De gebruiker van de app krijgt niet alleen een passend antwoord op zijn vraag maar ook handvatten aangereikt om het voortaan zelf te kunnen.

  De app biedt een uitkomst op de momenten waar de ouder zijn kind niet kan ondersteunen outlook 2010 imap mails in full. Zo is gebleken uit onderzoek van PHD- studente Mariola Gremmen (24) dat ouders hun kinderen graag willen helpen met hun huiswerk maar dit soms gewoonweg niet kunnen mp3gain kostenlos download deutsch. De ouders die deel hebben genomen aan dit onderzoek geven aan dat hun kennis soms niet ‘ up to date is’ of dat ze moeite hebben met bepaalde vakken, zoals wiskunde of latijn download fahr simulator 2017 for free. Deze kinderen kunnen voortaan met hun vraag terecht bij de coaches van Mr. Chadd.

  Mr. Chadd is in 2015 opgericht door Jan Kuipers (26) en onderwijskundige Kim van der Esch (29) herunterladen.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75