• 22 november 2013
  • PersberichtMalmberg en Eduapp bieden VO-docenten nu eenvoudig de mogelijkheid om bij hun methodes educatieve toepassingen (apps) voor tablets te vinden, delen en ontdekken download kindle books. Op de speciale Malmberg-pagina vinden VO-docenten apps die aansluiten bij hun vakgebied en nu ook bij hun methode simcity für mac kostenlos download. Per app zijn er ook lesideeën opgenomen,  waardoor het inzetten van de apps in de klas verder wordt gestimuleerd.  Op deze manier geven Eduapp en Malmberg docenten antwoorden op relevante vragen  als: hoe zit het met de didactische inzet van tablets in de klas bebauungsplan herunterladen? Kijk je alleen naar de methode of ga je ook echt aan de slag met apps? En als je aan de slag gaat met apps, welke kies je dan en hoe zet je deze didactisch in herunterladen?

    Marieke van Osch, onderwijskundige en één van de initiatiefnemers van Eduapp:  Malmberg maakt het met behulp van Eduapp nu mogelijk een hybride brug te slaan tussen de vertrouwde methode en de grenzeloze mogelijkheden van educatieve apps adobe flash player filme downloaden.  Op dit moment zijn er al apps en lesideeën beschikbaar bij de methodes All right!, Realtime, D’accord! en Na klar!. Per methode wordt aangegeven waar en wanneer docenten een app het beste kunnen inzetten download real player videos. De overzichten worden voortdurend aangevuld en geactualiseerd. Docenten kunnen zelf ook tips voor apps aandragen en lesideeën schrijven. Het aantal lesmethodes waarbij apps en lesideeën beschikbaar zijn, wordt in de komende maanden verder uitgebreid darf man musik aus youtubeen.

    Hans Prins, uitgeefmanager Malmberg: Het zinvol inbouwen van nieuwe digitale toepassingen in de les is voor docenten een leuke, maar ook tijdrovende klus Star wars the clone wars free download. Met deze aanvulling op de lesmethodes, willen we vanuit Malmberg docenten ondersteunen en op  weg helpen. Docenten kunnen zich gratis aanmelden www.musicload.de. Zij krijgen zo direct toegang tot alle informatie op Eduapp en zoeken naar apps voor hun specifieke doelgroep of vakgebied en de pagina’s met apps bij hun gebruikte methode volgen brother utilities herunterladen. Bovendien kunnen ze onbeperkt collega’s (ook van andere scholen) volgen en een app-lijst en lesideeën maken. Met een PRO of school-account kunnen docenten zelfs onbeperkt en samen lijsten aanmaken en inzoomen op apps rondom een specifiek vak- én leergebied.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75