• 8 augustus 2002
  • De door het ministerie van OC&W voorgestelde besparingen op ict-gebied bedreigen de kwaliteit van het onderwijs in ons land Download music for free.

    Dit stelt het Electronic Commerce Platform Nederland (EPN). Uit onderzoek van het platform, dat in samenwerking met de Universiteit Twente is uitgevoerd, blijkt dat er pas sinds 1997 echt wordt gekeken naar de integratie van ict in het onderwijs download internet explorer certificates. Volgens het platform ging het voor die tijd vooral over leren werken met ict.

    EPN vreest nu dat indien de investeringen inderdaad wordt teruggeschroefd al het werk voor niets is geweest charts top 100 for free. “Het nu bereikte niveau zal direct in gevaar komen. De vele mogelijkheden die ict het onderwijs beidt, zullen sterk onderbenut blijven”, stelt EPN in een verklaring all jpg of a page.

    Volgens EPN zit Nederland nog in de pioniersfase wat betreft het moderniseren van het onderwijsproces met behulp van ict. Om dit naar een hoger niveau te tillen, is het volgens EPN dan ook van belang dat het ministerie van OC&W meer geld uittrekt voor ict download corona data donation. Alleen zo kan het huidige voorzieningenniveau op peil blijven en een start worden gemaakt met de vernieuwingsslag, aldus EPN.

    Bron: Webwereld

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75