• 24 december 2000
  • Binnengekomen persbericht.
    —————————————-

    ICT-beurzen en -conferenties
    Op zes plaatsen in het land vinden in maart en april 2001 twee elkaar versterkende ICT-gebeurtenissen plaats die u niet mag missen: de Regionale ICT-Onderwijs Dagen (RICTOD) en de School & Computerbeurzen download amazon playlist for free.

    De RICTOD zijn dag- en avondconferenties over ICT-gebruik in het primair en voortgezet onderwijs. De beurzen School & Computer zijn gericht op alle belangstellenden uit het PO, VO en de beroeps- en volwasseneneducatie download zuma for free.

    Data en locaties
    14 maart Amsterdam, RAI Congrescentrum
    21 maart Groningen, Martinihal
    28 maart Rotterdam, Erasmus Expo- en Congrescentrum
    11 april Den Bosch, Brabanthallen
    18 april Zwolle, IJsselhallen
    25 april Utrecht, Jaarbeurs Beatrixgebouw

    RICTOD
    De conferenties beleven hun derde editie en zijn geïnitieerd door de directie ICT van het Ministerie van OCenW download jdownloader automatically. De dagconferentie is vooral bestemd voor leraren, ICT-coördinatoren en systeembeheerders uit PO en VO. De avondconferentie is speciaal voor schoolleiders en -bestuurders app herunterladen samsung.

    Inschrijving is noodzakelijk. Deelname kost f 175,- per persoon. Meer informatie staat op www.ictdagen.nl. U kunt ook informatie aanvragen bij ESS, tel (050) 527 75 04 of ictdagen@ess.nl tiptoi datei manuell herunterladen.
    School & Computer
    De eendaagse School & Computerbeurzen beleven in 2001 hun achtste editie en de toegang is nog steeds gratis herunterladen. Van tevoren opgeven is niet noodzakelijk. U kunt desgewenst uw kinderen meenemen; er zijn namelijk ook leuke programma’s voor thuis te koop. De beurzen zijn telkens van 11.00 tot 17.00 uur geopend science fiction hörspiele kostenlos downloaden. Routebeschrijvingen vindt u op > www.school-computer.nl. Informatie staat ook in de School & Computerkrant die alle PO-, VO- en BVE-scholen in Nederland in februari kosteloos toegestuurd krijgen typo3 dateiliste herunterladen.

    Nieuw is de ICT-Database voor het onderwijs op internet: een geavanceerd hulpmiddel voor het onderwijs, waarmee u op schooltype, productcategorie, vak en exposant kunt zoeken hay day kostenlos herunterladen. Dan komt er in beeld wie de door u gezochte producten levert en kunt u zelf verder gaan kijken en vergelijken, bijvoorbeeld op de School & Computerbeurs bij u in de regio ps3 spiele legal kostenlos downloaden. U vindt de database op www.school-computer.nl.

    ESS bv
    Postbus 614
    9700 AP Groningen
    The Netherlands
    Tel: 050 5277504
    Fax: 050 5264234

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75