• 24 december 2000
 • Binnengekomen persbericht.
  —————————————-

  ICT-beurzen en -conferenties
  Op zes plaatsen in het land vinden in maart en april 2001 twee elkaar versterkende ICT-gebeurtenissen plaats die u niet mag missen: de Regionale ICT-Onderwijs Dagen (RICTOD) en de School & Computerbeurzen download amazon playlist for free.

  De RICTOD zijn dag- en avondconferenties over ICT-gebruik in het primair en voortgezet onderwijs. De beurzen School & Computer zijn gericht op alle belangstellenden uit het PO, VO en de beroeps- en volwasseneneducatie download zuma for free.

  Data en locaties
  14 maart Amsterdam, RAI Congrescentrum
  21 maart Groningen, Martinihal
  28 maart Rotterdam, Erasmus Expo- en Congrescentrum
  11 april Den Bosch, Brabanthallen
  18 april Zwolle, IJsselhallen
  25 april Utrecht, Jaarbeurs Beatrixgebouw

  RICTOD
  De conferenties beleven hun derde editie en zijn geïnitieerd door de directie ICT van het Ministerie van OCenW download jdownloader automatically. De dagconferentie is vooral bestemd voor leraren, ICT-coördinatoren en systeembeheerders uit PO en VO. De avondconferentie is speciaal voor schoolleiders en -bestuurders app herunterladen samsung.

  Inschrijving is noodzakelijk. Deelname kost f 175,- per persoon. Meer informatie staat op www.ictdagen.nl. U kunt ook informatie aanvragen bij ESS, tel (050) 527 75 04 of ictdagen@ess.nl tiptoi datei manuell herunterladen.
  School & Computer
  De eendaagse School & Computerbeurzen beleven in 2001 hun achtste editie en de toegang is nog steeds gratis herunterladen. Van tevoren opgeven is niet noodzakelijk. U kunt desgewenst uw kinderen meenemen; er zijn namelijk ook leuke programma’s voor thuis te koop. De beurzen zijn telkens van 11.00 tot 17.00 uur geopend science fiction hörspiele kostenlos downloaden. Routebeschrijvingen vindt u op > www.school-computer.nl. Informatie staat ook in de School & Computerkrant die alle PO-, VO- en BVE-scholen in Nederland in februari kosteloos toegestuurd krijgen typo3 dateiliste herunterladen.

  Nieuw is de ICT-Database voor het onderwijs op internet: een geavanceerd hulpmiddel voor het onderwijs, waarmee u op schooltype, productcategorie, vak en exposant kunt zoeken hay day kostenlos herunterladen. Dan komt er in beeld wie de door u gezochte producten levert en kunt u zelf verder gaan kijken en vergelijken, bijvoorbeeld op de School & Computerbeurs bij u in de regio ps3 spiele legal kostenlos downloaden. U vindt de database op www.school-computer.nl.

  ESS bv
  Postbus 614
  9700 AP Groningen
  The Netherlands
  Tel: 050 5277504
  Fax: 050 5264234

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75