• 31 oktober 2002
  • De Rekenkamer vindt dat de Tweede Kamer te weinig informatie krijgt over computers in het onderwijs, meldt ANP. Ook in andere zogenoemde grote projecten zoals de aanleg van de hogesnelheidslijn (HSL) en de vervanging van de F-16 ontbreken in de rapportages van de betrokken ministers de voorgeschreven oordelen van de accountantsdiensten world in conflict kostenlos downloaden vollversion.

    De Rekenkamer bood dinsdag de Tweede Kamer haar rapport Informatievoorziening Grote Projecten aan. Volgens de Rekenkamer bestaat het gevaar dat het parlement door de slechte informatievoorziening wordt verrast door kostenoverschrijdingen of vertragingen bij belangrijke werken download iphone route. De fractie van GroenLinks in de Tweede Kamer wil op korte termijn in een debat met het kabinet vragen of de Kamer structureel en met opzet wordt misleid vaiana for free.

    Kamerlid Duyvendak vindt dat de Kamer niet de juiste informatie heeft gekregen over de Betuweroute, de HSL-Zuid en de vervanging van pantserwagens rechtsrock lieder downloaden. GroenLinks pleitte eerder voor een parlementaire enquête naar de Betuweroute, omdat de fractie vermoedde dat een te rooskleurig beeld werd geschetst van dit project sims 4 cc for free.

    Als de Tweede Kamer beleid de status geeft van groot project valt dat onder een aparte regeling. Daarin is vastgelegd welke specifieke informatie de Kamer op bepaalde momenten moet krijgen happy birthday song kostenlos downloaden. De Rekenkamer onderzocht twintig nog lopende grote projecten, waarmee in totaal 29 miljard euro is gemoeid. De Tweede Kamer krijgt eenderde van de informatie niet zip dateien mit ipad herunterladen. De wel ontvangen informatie is in tweederde van de gevallen onjuist, onvolledig of onvoldoende onderbouwd.

    Bron: Automatisering Gids

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75