• 24 november 2014
 • Als je mensen van onder de 30 vraagt of ze lid zijn van Facebook, dan zul je misschien horen: dat is iets voor boven-dertigers, niks voor ons. Facebook heeft dan wel zo’n 1,3 miljard gebruikers (ongeveer gelijk aan het aantal inwoners van China!), maar zegt dat alles over het succes van dit sociale medium Download dj samples for free? Het is momenteel het grootste sociale medium, dat wel. Ongeveer 9 miljoen mensen in Nederland “zitten op Facebook”. Er is een vrij regelmatige verdeling over de verschillende leeftijdsgroepen Download wtk 3 for free. Jongere mensen horen geregeld iets over het niet privé zijn van Facebook; via via zouden je ouders wel eens achter je activiteiten en thuis nooit besproken eigen meningen kunnen komen slither.io download. Geen veilig medium dus. Heerlijk alles delen, opinies, foto’s, where-abouts enz. zijn niet altijd in grotere kring gewenst.

  Hoe het zit met het intelligente researchwerk voor reclamemakers waar Facebook het financieel van moet hebben en waar meer dan 8000 programmeurs en ideeënrijke jonge mensen in het hoofdkwartier elke dag aan werken, is niet zo interessant paw patrol folgen herunterladen. De meesten van ons lezen de spelregels van Facebook nauwelijks, misschien globaal. Maar een belangrijke voorwaarde voor deelname is je bereidheid reclameboodschappen en aanbiedingen, meestal gericht op je surfgedrag te aanvaarden download craftnote. En misschien vind je het wel prettig. Je bent immers wat je aanklikt. Facebook komt vooral tegemoet aan je wensen, ook al vanwege het gegeven dat je vrienden en jij tot dezelfde peer group behoren free rental agreement to. Facebook is vooral feel good. In zo’n groep is negatief gedrag en taalgebruik niet zo voor de hand liggend. Heerlijk alles delen. Maar het zou zo kunnen zijn dat van de gigantische hoeveelheid big data die door Facebook verzameld en bekeken kan worden een fors deel doorgespeeld wordt risen 3 for free. Zuckerberg vindt one identity en trust belangrijk. Maar in de USA zeggen ze vaak In God we Trust. Trek je conclusies.

  ReneFranquinetRené Franquinet
  René doceerde Nederlands en informatica in bovenbouw havo/vwo, was (eind)redacteur COS en redacteur Stepnet download movies from rtl.
  Hij is bestuurslid en auteur van de informaticamethode Enigma, oud-voorzitter (erelid) van de docentenvakvereniging i&i österreichliste at downloaden kostenlos. Actief bestuurslid Platform VVVO en beleidsmedewerker

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75