• 2 september 2013
 • Meer dan 5 jaar keek Dieter Möckelmann voor ons in zijn glazen bol en begon ICTnieuws elke maand met zijn ICTrend voor het onderwijs samsung themes. Hij schreef 62 pareltjes over nieuwe ontwikkelingen en veel ervan werden realiteit. Vanaf vandaag neemt Trendwatcher Remco Bron zijn digitale stokje over. Remco is al jaren gepassioneerd en veelgevraagde keynote-speaker op congressen en andere evenementen download the step counter for your mobile phone for free. Ook in het onderwijs weet hij mensen te verrassen met zijn visie en vooruitziende blik.

  Is Leap Motion een revolutie in computerbediening von onedrive herunterladen?

  leapmotionDe Leap Motion wil ons op een gehele nieuwe wijze computers laten bedienen door gebruik te maken van nauwkeurige handgebaren beste rechtschreibprüfung kostenlos downloaden. De Leap Motion heeft 3 zeer gevoelige camera’s waarmee zelfs de kleinste bewegingen van je handen of vingers worden geregistreerd. Doordat de registratie van de bewegingen in 3D is geeft dit een nieuwe dimensie aan computergebruik ark survival evolved pc.

  Voor de Leap Motion worden speciale apps ontwikkeld die in de appstore Airspace verkrijgbaar zijn waaronder ook een aantal leuke educatieve apps all foto's instagram. Zo kan je in 3D modellen van moleculen bewegen, het zonnestelsel door reizen, rekenspelletjes doen en zelfs een kikker ontleden. Net zoals bij Apple en Android zijn veel apps gratis en sommige kosten een paar Euro jitsi for free. De appstore is relatief nieuw waardoor het aanbod nog niet uitgebreid is, maar wekelijks komen er steeds meer apps bij.

  Het gebruik van de bediening is in het begin even wennen, maar ik verwacht dat dit na de multitouch bediening van tablets en smartphones dit de volgende revolutie kan worden in de manier waarop computers worden bediend herunterladen. De Leap Motion kost € 90 (incl verzending) en wordt via LeapMotion.com wereldwijd geleverd wii u games.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75