• 28 november 2016
 • De collectie van VO-content wordt uitgebreid met Stercollecties informatica voor de tweede fase. Voor schooljaar 2017-2018 zullen de open digitale leerlijnen voor leerjaar 4 en een deel voor leerjaar 5 al beschikbaar zijn free music herunterladen. De Stercollectie voor leerjaar 6 wordt in het schooljaar 2018-2019 ontwikkeld en is beschikbaar vanaf januari 2019. De uitbreiding is het resultaat van een nieuwe samenwerking met Stichting ENIGMA Online blue j.

  Stichting VO-content maakte de samenwerking met de aanbieder van informaticamateriaal onlangs bekend op het Jubileumevent ‘Samenwerken aan Maatwerk, onderwijsinnovatie met open leermateriaalnetflix wieso kann man nicht alles downloaden. Al het leermateriaal van ENIGMA komt binnen 3 jaar beschikbaar als Stercollectie en wordt omgezet naar de open licentie (Creative CommonsCC-BY-SA) in Wikiwijs Maken Download android music for free. Daarmee wordt het materiaal ook arrangeerbaar tot op detailniveau.

  Eindtermen
  Zoals alle Stercollecties zijn ook de Stercollecties voor informatica gebaseerd op de eindtermen what does kostenlos herunterladen mean. Vanaf 2019 gelden er nieuwe exameneisen voor informatica. Bij de jaarlijkse doorontwikkeling van de Stercollecties zal hier rekening mee gehouden worden download free office package.

  Modulair aanbod
  Het leermateriaal is verdeeld in een Kernprogramma, een Verdiepingsprogramma en een Examenprogramma. Docenten kunnen daar naar eigen inzicht van afwijken, omdat de meeste modules een afgerond geheel vormen.  Bekijk de methode informatica van ENIGMA Online download sound for free.

  Veranderingen voor ENIGMA-gebruikers
  ENIGMA-gebruikers die geen deelnemer zijn van VO-content kunnen tegen licentiekosten gebruik blijven maken van al het materiaal how to tv series. Voor deelnemers aan VO-content vervalt de overeenkomst met Enigma. Zij kunnen door deelname aan VO-content gebruikmaken van de Stercollecties informatica Download space bubbles for free.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75