• 13 februari 2014
  • Binnengekomen persbericht
    Coöperatief cursusplatform CourseLinq.nl opent echt zijn digitale deuren download microsoft word 2019 for free. Het platform biedt een vernieuwend cursusmodel waarbij praktijkgerichte maatwerkcursussen en -trainingen, op elk gewenst tijdstip en locatie, met een professionele trainer naar keuze, kunnen worden afgenomen delta radio app herunterladen. Voor gevestigde trainers biedt CourseLinq de mogelijkheid zich te profileren als professional in hun vakgebied en neemt hen alle facilitaire lasten zoals planning uit handen cod mw nur warzone herunterladen. CourseLinq rekent met dit initiatief af met standaard en kostbaar cursusaanbod dat niet aansluit op de wensen en eisen van deze tijd.

    Maatpak van kennis
    CourseLinqis een coöperatief platform waarbij professionele freelance trainers zijn aangesloten videos kostenlos herunterladen handy. Iedere trainer profileert zich met een eigen maatwerk cursusaanbod. Cursisten kiezen zelf de trainer- en cursuscombinatie die aansluit op hun wensen. Alle trainers die bij CourseLinq zijn aangesloten zijn gecertificeerd en staan hoog aangeschreven binnen hun vakgebied Download excel for windows 7 for free. Daarnaast zijn ze dagelijks actief in de praktijk. Hierdoor zijn de trainers volledig op de hoogte van de ontwikkelingen binnen hun vak.

    Zelf bepalen
    Bij CourseLinq staat maatwerk voorop, via de ‘Zelf bepalen’ optie download all albums. Klanten kunnen helemaal zelf bepalen hoe zij de kennis up-to-date houden of vergroten. Ze hoeven alleen aan te geven welke onderwerpen ze willen behandelen en waar ze dit willen doen en CourseLinq komt met de meest passende oplossing herunterladen. Tegen scherpe tarieven en volledig op maat gemaakt. Geen ‘dertien in een dozijn’ dus, maar op maat en persoonlijk. Inhoudelijk solide en tegelijk flexibel, de LOI ontmoet iTunes dutch oven recipes to. De klant betaalt een ‘all-inclusive’ dagprijs, waarbij de locatie optioneel door CourseLinq verzorgd kan worden. Zonder allerlei bijkomende kosten of verrassingen achteraf Download kinderlieder for free.

    Regulier aanbod
    Naast de mogelijkheden om een cursus helemaal door de klant samen te laten stellen, biedtCourseLinq ook een regulier aanbod aan cursussen teamviewer 14 kostenlos herunterladen. Deze cursussen kennen weliswaar een vast omlijnd programma, maar er is vanzelfsprekend altijd ruimte voor individuele vragen of onderwerpen Deze cursussen zijn op inschrijving te boeken, voor een vaste prijs per cursist. Ook kan er als groep een reguliere cursus geboekt worden, op basis van een vaste ‘all-inclusive’ dagprijs.

    Lidmaatschap
    CourseLinq gaat binnenkort ook de mogelijkheid bieden om een lidmaatschap te nemen. Een voordeel is dat de klant al vanaf € 100,- per maand met korting cursussen kan volgen. Als lid profiteert men bovendien van extra’s zoals gratis seminars of toegang tot extra online training via lynda.com.

    Flexibel en helder
    Door de opzet van CourseLinq kan er heel flexibel gewerkt worden. Cursussen kunnen op korte termijn door vrijwel heel Nederland verzorgd worden, waarbij CourseLinq indien nodig ook de locatie, catering, computers en software kan verzorgen. Het cursusplatform hanteert een heldere prijsstelling met all-in tarieven en klanten met een lidmaatschap profiteren van maandelijkse kortingen, gratis seminars en toegang tot extra online training via lynda.com.

    Mede-oprichter Wouter Schroder licht toe: “Courselinq is ontstaan in samenwerking met een netwerk van professionele trainers. De initiatiefnemers van dit platform kennen de opleidingsmarkt goed en zien dat de huidige business modellen van trainingsinstituten tekort schieten in de huidige tijdgeest. De trend van alles on-demand en persoonlijk afgestemd aanbod, of het nu gaat om een mobiele telefoonabonnement of om het streamen van muziek, trekken wij nu door naar het aankopen van kennis: persoonlijk, flexibel en op maat”.

    Opstartfase en toekomstmuziek
    In de opstartfase heeft CourseLinq al een aantal belangrijke mijlpalen bereikt. „In korte tijd hebben wij een aantal onafhankelijke partijen weten binnen te halen die op basis van onze business case bereid waren te investeren. Daarnaast hebben we DQ&A aan boord gehaald voor de start van onze marketingcampagne. Dat investeerders en een aansprekende internationale topspeler in online marketing vertrouwen hebben in ons concept is natuurlijk een enorme boost voor ons zelfvertrouwen. CourseLinq is vanaf vandaag geopend voor nieuwe aanwas van professionele freelance docenten en cursusaanbod.” zegt Wouter.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75