• 9 januari 2017
 • Vanaf eind januari 2017 is het boek ‘Leren in de 21e eeuw en 21st century skills’ beschikbaar Games apps. Het is samengesteld als inspiratieboek met informatie en beelden voor betrokkenen en geïnteresseerden in en rond het PO en VO.

  In het boek zijn ook leerarrangementen uitgewerkt waarmee leraren direct aan in de eigen praktijk aan de slag kunnen Download ls15 dlc for free. Het inspiratieboek is geschreven en samengesteld door Frank van den Oetelaar en Henk Lamers en tot stand gekomen door samenwerking met co-auteurs, experts en het team van BoekTweePuntNul adventskalender zum herunterladen.

  leren21stIn het boek wordt in een aantal hoofdstukken dieper ingegaan op:

  1. De kennissamenleving, waar hebben we het over iphoto?
  2. Onderwijs en leren in de 21e eeuw, hoe ziet dat er uit?
  3. Wat zijn 21st century skills?
  4. De weg er naar toe, hoe kom je daar download amazon playlist for free?
  5. Inspiratie en Praktijkvoorbeelden

  Het voorwoord is van SER-voorzitter Mariëtte Hamers. Op diverse onderdelen in de hoofdstukken is aan 10 experts (Remco Pijpers, Kees Vreugdenhil, Emer Beamer, Sjef Drummen, Michel van Wetering, Joke Voogt, Karin Winters, Angela Horsten, Naomi Mertens en Monique Aarts) door Brigitte Bloem in interviews gevraagd hun kennis en zienswijzen te delen download zuma for free. De voorinschrijving voor het inspiratieboek ‘Leren in de 21e eeuw en #21stcenturyskills’ is geopend.

  Tot en met 20 januari 2017 kan het boek met korting besteld worden download jdownloader automatically. Op 24 januari 2017 wordt het boek op de NOT gepresenteerd en is er tevens verkrijgbaar.

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75