• 31 maart 2015
 • Binnengekomen Persbericht

  Op woensdag 22 april aanstaande organiseert Instruct de jaarlijkse Informatica Inspiratiedag, speciaal voor Informatica-docenten in het VO garmin poi herunterladen. Er is een interessant en gevarieerd programma met:

  • Workshop HTML5 en webdesign.
   Deze module is ontwikkeld en getest door docenten van het Wartburg College in Rotterdam classification german test. Vanaf medio juli is deze module in de methode Fundament beschikbaar.
  • Workshop Oracle Academy en Alice.
   Uitgebreide informatie over de mogelijkheden die de Oracle Academy biedt en de nieuwe module voor Alice wordt getoond adobe reader neue version kostenlosen.
  • Pitch van de zes genomineerde leerlingen voor de 3i Award.
   Een inspirerende ervaring waar elke docent energie van krijgt!
  • Bezoek van de stands van de genomineerde leerlingen activepresenter download for free.
   Uitgebreide informatie door de leerlingen over de totstandkoming en over de inhoud van het PWS.
  • Bruikbare toepassingen van social media, gecombineerd met de prijsuitreiking van de 3i Award mapsource nederlands downloaden.
   Tussendoor is er een uitsteend diner, kunt u de stands van de genomineerde leerlingen bezoeken en kunt u netwerken met collega´s.

  registerleraarDe locatie is het Wartburg College in Rotterdam, vlakbij het station frame available for free. De bijeenkomst begint om 15.30 uur en het duurt tot 19.55 uur.

  De Informatica Inspiratiedag is gevalideerd door de registercommissie en is met activiteitnummer hwUW3waS5E voor 6 RU opgenomen in registerleraar.nl herunterladen geht nicht.

  Instruct vraagt van deelnemers een bijdrage van 75 euro, voor gebruikers van Fundament Informatica zijn de kosten slechts € 49,50.
  Hier kunt u zich aanmelden voor de Informatica Inspiratiedag download tatort audiobooks for free.
  Graag tot ziens op 22 april aanstaande!

  RDL b2pn120x120 sms-taal120x75