• 26 november 2013
  • Dit jaar start uitgeverij Instruct met de Instruct Informatica Prijs: Deze prijs wordt uitgereikt aan de leerling(en) op HAVO of VWO niveau met het beste Informatica profielwerkstuk ls17 kostenlos herunterladen. Informatica in de breedste zin van het woord.

    Het beste profielwerkstuk Informatica
    Met deze prijs wil Instruct talentvolle leerlingen belonen, die – samen met hun docent – een goed profielwerkstuk weten neer te zetten the wave movie download for free. Er is grote vraag naar hoogopgeleide ICT-ers; deze vraag wordt in de toekomst alleen maar groter. Dat staat in contrast met het relatief lage aantal leerlingen dat het vak op het VO volgt spotify desktop herunterladen. Het doel van de prijs is om een positieve bijdrage te leveren aan de beeldvorming rondom Informatica en meer aandacht te vragen voor het vak.

    De prijzen
    De jury maakt de eerste selectie: deze genomineerden komen hun werkstuk presenteren tijdens de Informatica Inspiratiedag in het voorjaar van 2014 herunterladen. Zij maken kans op zowel de juryprijs van € 500 als de publieksprijs van € 300. Tijdens de Informatica Inspiratiedag op 9 april wordt de winnaar bekend gemaakt spotify mobile.

    Leerlingen kunnen vanaf heden hun profielwerkstukken insturen. De deadline is 14 maart 2014.

    Over Instruct
    Instruct is een educatieve uitgeverij, die (digitale) lesmethoden ontwikkelt voor Informatica, digitale vaardigheden en taal & rekenen herunterladen. Al een aantal jaren maakt Instruct de veelgebruikte methode Fundament Informatica voor het voortgezet onderwijs.

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75