• 3 oktober 2001
  • Het internetgebruik onder studenten en medewerkers in het hoger onderwijs is de afgelopen drie jaar met respectievelijk 9 en 15 procent gestegen download games for kids. Dat meldt de Stichting SURF naar aanleiding van een recent onderzoek. Stichting SURF is de ICT-samenwerkingsorganisatie voor het hoger onderwijs en onderzoek xbox 360 game.

    Uit het onderzoek blijkt dat 93 procent van de medewerkers en 81 procent van de studenten via SURFnet gebruik maakt van internet download videos via link. Op de instelling hebben nagenoeg alle medewerkers de beschikking over een moderne pc met internetverbinding en bijna driekwart van de studenten maakt op de hogeschool of universiteit gebruik van internet download kostenlos elf yourself. Thuis heeft 70 procent van de medewerkers internettoegang. Van de uitwonende studenten heeft 60 procent toegang tot internet.

    SURFnet en Stichting SURF laten elke drie jaar een onderzoek uitvoeren onder de studenten en medewerkers van op SURFnet aangesloten onderwijsinstellingen authenticator-app herunterladen. SURFnet verbindt de netwerken van Nederlandse universiteiten, hogescholen, onderzoekscentra, academische ziekenhuizen en wetenschappelijke bibliotheken met elkaar en koppelt deze met de rest van het net download quick.

    Bron: Automatisering Gids

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75