• 13 november 2014
  • De Nederlandse iPad-scholen zullen over een jaar in zeker tien andere landen te vinden zijn. Ook in Nederland wordt het project uitgebreid. Dat voorspelt Maurice de Hond, een van de initiatiefnemers van Onderwijs voor Nieuwe Tijd (O4NT) adobe acrobat reader download for free german. De Hond laat weten dat er met scholen, schoolbesturen, investeerders en vertegenwoordigers in tal van landen wordt gesproken over het opzetten van iPad-scholen Download win xp games for free.

    In augustus 2013 openden in Nederland zeven van deze basisscholen hun deuren. De leerlingen krijgen een iPad die ze thuis en op school kunnen gebruiken google play download pc. O4NT maakt gebruik van nieuwe leerdoelen die volgens de organisatie beter aansluiten bij de moderne maatschappij.

    Kinderen zijn bovendien vrijer om te leren over onderwerpen die niet in de klas worden behandeld en lestijden en vakanties zijn flexibel kostenlos avg antivirus download. Via speciale apps wordt de ontwikkeling bijgehouden.

    Tien landen
    De Hond heeft gesprekken gehad in onder meer de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Afrika let it go for free. Concrete toezeggingen zijn er nog niet. “Maar ik ben niet verbaasd als er over een jaar in tien landen iPad-scholen zijn.” Er komt binnenkort ook een delegatie uit Japan over om op een Nederlandse school te komen kijken Download videos iphone app. Volgens De Hond zijn de reacties in het buitenland overwegend positief en zijn de eerste resultaten op Nederlandse scholen goed. De onderwijsinspectie laat weten dat er gesprekken zijn gevoerd met de directies van alle iPad-scholen hoe moet je fortnite downloaden ps4. Dat gaf geen aanleiding tot verder onderzoek. “Alle nieuwe scholen krijgen altijd een extra bezoek, maar er is geen extra toezicht“, aldus een woordvoerder windows 7 updates manually.

    Nieuwe scholen
    O4NT verwacht volgend schooljaar in Nederland flink uit te breiden. De Hond voorspelt minstens twintig iPad-scholen in totaal download xbox one game clips. De organisatie opent binnenkort twee eigen scholen in Amsterdam. Tot nu toe waren het bestaande scholen die overstapten op het nieuwe concept. Wel heeft één school in Breda besloten te stoppen met het O4NT-concept powerpoint 2007 kostenlos herunterladen. De directie had gehoopt op meer samenwerking met andere scholen. De schoolleider laat weten: ”We wilden af van het label iPad-school. Veel meer dan dat zijn wij een school voor gepersonaliseerd leren.”

    Bron: Vives

    RDL b2pn120x120 sms-taal120x75